Çanakkale'nin Yıldönümünde 260 Fidan Toprakla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'nin Yıldönümünde 260 Fidan Toprakla Buluştu

Döşemealtı’nda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde 260 fidan toprakla buluştu.

18.03.2016 15:28

Döşemealtı'nda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde 260 fidan toprakla buluştu. Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül ve Belediye Başkan Vekili Zafer Yörük de fidan dikenler arasındaydı.

Döşemealtı Kaymakamlığı, Döşemealtı Belediyesi, Türk Kadınlar Konseyi Antalya Şubesi ve Orman Bölge Müdürlüğü'nün katkılarıyla, Çanakkale Zaferi'nin 101. yıldönümü anısına fidan dikim etkinliği düzenlendi. Döşemealtı Yığmalar Mahallesi'nde oluşturulan hatıra ormanı fidan dikim törenine Kaymakam Mehmet Baygül ile Belediye Başkan Vekili Zafer Yörük'ün yanı sıra Türk Kadınlar Konseyi üyeleri ve öğrenciler katıldı.

"DÖŞEMEALTI AĞAÇ BAYRAMI OLSUN"

Oluşturulacak hatıra ormanında herkesin bir ağacı olacağına dikkat çeken Baygül, bu alanı koruyup bakımını yapacaklarını söyledi. Döşemealtı Belediyesi'nin kent estetiği ve güzelleşmesine önemli katkılar sunduğunu ifade eden Baygül, "Diliyorum ki bu etkinlik Döşemealtı'nın ağaç bayramı olsun. Ağaç sevgisi gönüllere yansısın"dedi.

"YEŞİL ALANLARIN ÇOĞALTILMASI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

İlçenin çağdaş ve modern bir hüviyete kavuşması için her türlü yatırımı yaptıklarını ifade eden Döşemealtı Belediye Başkan Vekili Zafer Yörük ise "Ağaç da bir yatırım. İlçemizde yeşil alanların çoğaltılması için çalışıyoruz "dedi. Döşemealtı Kaymakamlığı'na yaptıkları başvurunun ardından kendilerine arazi tahsis edildiğini söyleyen Türk Kadınlar KonseyiAntalya Şube Başkanı Tülay Ersoy ise "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nde 260 fidanı toprakla buluşturduk. Destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şehitler anısına dua okunmasının ardından fidan dikimi gerçekleştirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale'nin Yıldönümünde 260 Fidan Toprakla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement