Hizan ilçesinde 5 katlı bir binanın çatısında biriken kar kütlesinin düşmesi sonucu, park halindeki 5 otomobilde hasar oluştu.
Alınan bilgiye göre, Bediüzzaman Said Nursi Caddesi'ndeki 5 katlı bir binanın çatısında biriken kar ve buz sarkıtları, burada park halindeki 5 otomobilin üzerine düştü.
Kar ve buz sarkıtlarının düşmesi nedeniyle otomobillerde büyük çapta hasar meydana geldi.
Araç sahiplerinden Hikmet Okur, yaptığı açıklamada, aracında hasar oluşmasından dolayı üzüntü duyduğunu belirterek, olayda can kaybının olmamasının kendisini teselli ettiğini söyledi.
Okur, havaların ısınmasıyla çatılarda biriken kar kütlelerinin tehlike arz ettiğini ve bunların temizlenmesi gerektiğini dile getirdi.
Olayın ardından bina sahipleri, çatılarında tehlike oluşturan kar ve buz sarkıtlarını temizlemek için çalışma başlattı. - Bitlis
Son Dakika › Yerel › Çatıdan Düşen Kar Kütlesi 5 Araçta Hasar Oluşturdu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.