Çelik - İş Sendikası Genel Başkanı Değirmenci Karabük'te Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Çelik - İş Sendikası Genel Başkanı Değirmenci Karabük'te Ziyaretlerde Bulundu

Çelik - İş Sendikası Genel Başkanı Değirmenci Karabük\'te Ziyaretlerde Bulundu

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Karabük’te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

04.10.2016 17:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Karabük'te bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Geçtiğimiz aylarda eski Genel Başkan Cengiz Gül'ün istifa etmesinin ardından göreve getirilen Değirmenci sendikasının örgütlü olduğu KARDEMİR A.Ş yöneticileri başta olmak üzere kent protokolünü ziyaret etti.

Genel Başkan Yunus Değirmenci, beraberinde Genel Teşkilat Sekreter Recep Akyel, Genel Mali Sekreter Bayram Altun, Genel Eğitim Sekreter Ferhan Öner, Danışmanlar Gökhan Kaya ve Aysema Ahra, Karabük Şube Başkan'ı Ulvi Üngören, Şube Eğitim Sekreteri Levent Yazıcı, Şube Teşkilatlandırma Sekreteri Ali Bilen ve Şube Mali Sekreter Alaaddin Danışman ile birlikte ilk olarak Emniyet Müdürü Serhat Tezsever'i makamında ziyaret ederek uyuşturucu ve FETÖ/PDY Terör Örgütüne karşı düzenlenen başarılı operasyonlardan dolayı teşekkür ettiler.

Değirmenci ve beraberindeki heyet daha sonra, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan, Başkan Yardımcısı Kamil Güleç, Karabük Valisi Mehmet Aktaş'ı ziyaret etti. Ardından KARDEMİR A.Ş'da işçilerle birlikte öğle yemeği yiyen Değirmenci, MÜSİAD Karabük Şube Başkanı Ahmet Nur, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti, CHP, MHP ve SP İl Başkanları ile Karabükspor Kulüp Başkanı Ferudun Tankut'a nezaket ziyaretinde bulundu. - KARABÜK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelik - İş Sendikası Genel Başkanı Değirmenci Karabük'te Ziyaretlerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement