Çelikhan'da 112 Acil Servis İstasyonu Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Çelikhan'da 112 Acil Servis İstasyonu Açılışı Yapıldı

Çelikhan\'da 112 Acil Servis İstasyonu Açılışı Yapıldı

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesi Devlet Hastanesi Lojmanların alt kısmında 112 Acil Servis İstasyonun açılışı gerçekleştirildi.

26.09.2013 14:30

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesi Devlet Hastanesi Lojmanların alt kısmında 112 Acil Servis İstasyonun açılışı gerçekleştirildi.

Acil sağlık hizmetlerinin zamanında, hızlı ve etkili bir şekilde yapılabilmesi için Çelikhan'da 112 Acil Sağlık İstasyonu faaliyete girdi. Acil vakalarda müdahalenin zamanında ve yerinde yapılmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Adıyaman İl Sağlık Müdürü Mehmet Emin Taş, "Çelikhan ilçemizde, acil vakalarda zamanında ve hızlı müdahale için acil servis istasyonumuzu kurduk ve açılışını yaptık. Biz sağlık çalışanlarının şöyle bir deyişi var, 'Allah lazım etmesin lazım olduğunda hizmete hazır haldeyiz' 112 Acil Servis hatlarının boş yere ve anlamsız basit şeylerle meşgul edilmesin aksi halde çok ciddi olumsuzluklara sebebiyet verilmiş olunur. Zaman bizim için çok önemli" dedi.

Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren ise açılış töreninde yapmış olduğu konuşmada, "Özellikle şunu belirteyim ki 112 Acil Servis hatlarının boş yere ve basit hadiselerle meşgul edilmesin bu konu hakkında bütün okullara gerekli talimatı vereceğim ilçemizin konu hakkında gerekli bilgi ve hassasiyet sağlanmalıdır" diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından açılış töreni gerçekleşti.

Açılışa; Adıyaman İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş, Çelikhan, Kaymakamı Ömer Dağdeviren, Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, Çelikhan Emniyet Amiri Ahmet Gürfidan, 112 Şube Müdürü Rıdvan Kurtgöz, Çelikhan AK Parti Çelikhan İlçe Başkanı Mustafa Bulut ve sağlık çalışanları katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikhan'da 112 Acil Servis İstasyonu Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement