Çelikhan' Da, Jari Şenliği ve Bal Festivali Hazırlıklarına Başlandı - Son Dakika
Yerel

Çelikhan' Da, Jari Şenliği ve Bal Festivali Hazırlıklarına Başlandı

Çelikhan\' Da, Jari Şenliği ve Bal Festivali Hazırlıklarına Başlandı

2.Jari Şenliği ve 16.Geleneksel Bal, Kültür ve Turizm Festivali hazırlık çalışmaları için Çelikhan İlçe Kaymakamı Ömer Dağdeviren başkanlığında toplantı düzenlendi.

02.08.2013 17:22

2. Jari Şenliği ve 16. Geleneksel Bal, Kültür ve Turizm Festivali hazırlık çalışmaları için Çelikhan İlçe Kaymakamı Ömer Dağdeviren başkanlığında toplantı düzenlendi.

Kaymakamlık makamında düzenlenen toplantıya, Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aktürk, İlçe Tarım Müdürü Fikri Altınparmak, İlçe Arıcılar Derneği Mustafa Karaman ve ilçe Ziraat Odası Başkanı Abdurrahman Kaya Kaymakamlık makamında bir araya geldi.

Çelikhan'da yapılacak olan Jari Şenliği 10-11 Ağustos 2013 tarihinde ve Geleneksel Bal Kültür ve Turizm Festivali ise 13-16 Ağustos tarihlerinde arasında gerçekleştirileceği bildirildi. Oldukça hareketli geçmesi beklenen şenlik ve festival içerisinde bal değerlendirme yarışması, davul şov, halk oyunları gösterisi, yüzen adaların gezisi, halk konseri ve havai fişek gösterileriyle dolu dolu geçeceği öğrenildi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikhan' Da, Jari Şenliği ve Bal Festivali Hazırlıklarına Başlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement