Çelikhan Engelliler Derneği Gezi Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Çelikhan Engelliler Derneği Gezi Düzenledi

Çelikhan Engelliler Derneği Gezi Düzenledi

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde faaliyet gösteren Çelikhan Engelliler Derneği, engeliler için Şanlıurfa gezisi düzenledi.

29.09.2013 14:42

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde faaliyet gösteren Çelikhan Engelliler Derneği, engeliler için Şanlıurfa gezisi düzenledi.

Gezi programı Şanlıurfa'nın tarihi mekanlar gezildikten sonra akşam Elruha ötelinde eğlence gecesi tertip edilerek engelliler doyasıya eğlendi. Düzenlenen Şanlıurfa gezisinde Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren ve Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora aileleriyle geziye katılarak, engellileri ve refakatçileriyle ayrı ayrı sohbet ettiler. Gezi programının iyi geçtiğini belirten Çelikhan Kaymakamı Ömer Dağdeviren, "Engellilerimiz için imkanlarımız doğrultusunda engellilerimizin hayatını kolaylaştırma ve istekleri konusunda her zaman yanlarında olduk" dedi.

Çelikhan Belediye Başkanı Mehmet Bora ise "Engellilerimizin istekleri konusunda her zaman katkı sağlamaya ve yanlarında olduğumuzu bilsinler" dedi.

Düzenlenen gezide giderlerin Çelikhan Engelli Aileleri Derneği tarafından sağladığını belirten Dernek Başkanı Abuzer Ayaz, "Engelli arkadaşlarımız için dernek tarafından ilk defa bir gezi düzenledik. Bizi yalnız bırakmayıp gezimize aileleriyle katılan ve desteklerini bizden esirgemeyen kaymakamımız Ömer Dağdeviren, Belediye Başkanımız Mehmet Bora ve Şanlıurfa'da çeşitli kurumlarda görev yapan Çelikhanlı Hemşerilerimize dernek yöneticileri adına teşekkür ediyorum. İlk Şanlıurfa gezimiz güzel geçti, tabi engelli olunca yanlarında birer kişi refakatçi bulundurduk gezi buyunca engellilerin rahatlığı için, katılım iyi sağlandı bundan sonra daha iyilerini yapmaya çalışacağız" şeklinde konuştu. İlk defa böyle bir geziye katıldıklarını belirten engelliler emeği geçen herkese teşekkür etiler. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çelikhan Engelliler Derneği Gezi Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement