Çemişgezek'te Engelli Bir Aile Evine Kavuştu - Son Dakika
Yerel

Çemişgezek'te Engelli Bir Aile Evine Kavuştu

Çemişgezek\'te Engelli Bir Aile Evine Kavuştu

Çemişgezek Kaymakamı Ali İkram Tuna, ilçede engelli bir aile için yaptırdıkları prefabrike evi teslim ettiklerini bildirdi.

18.09.2012 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çemişgezek Kaymakamı Ali İkram Tuna, ilçede engelli bir aile için yaptırdıkları prefabrike evi teslim ettiklerini bildirdi.

Tuna, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede maddi durumu yetersiz ve engelli ailelerinin yaşam standartlarının yükseltilmesi için başlatılan çalışmaları sürdürdüklerini belirtti.

Kaymakamlık imkanlarıyla Aşağıbudak köyünde yaptırılan 33 metrekarelik, 2 oda, mutfak, banyo ve tuvaletten oluşan evi 74 yaşındaki Seher Öztürk'e teslim ettiklerini ifade eden Tuna, "Muhtaç ve mağdur vatandaşlarımızın mağduriyetlerine çözüm aramak, onların yaşam kalitelerini arttırmak için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. İmkanlarımız ölçüsünde yardıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımız için çalışmalar yürütüyoruz. Şunu özellikle belirtiyorum, hiç kimse sahipsiz ve kimsesiz olduğunu düşünmesin. Konut ihtiyacı olan ailemize evini tamamlayıp teslim etmek bizi son derece mutlu etti. Ailemize yeni evleri hayırlı uğurlu olsun. Sağlık ve huzur içerisinde otursunlar" dedi.

Muhabir: Haydar Toprakçı

Yayıncı: Cemal Coşkun - TUNCELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çemişgezek'te Engelli Bir Aile Evine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement