Cenk Gündoğmuş İlk Klibini Memleketinde Çekti - Son Dakika
Yerel

Cenk Gündoğmuş İlk Klibini Memleketinde Çekti

Cenk Gündoğmuş İlk Klibini Memleketinde Çekti

Eskişehirli sanatçı Cenk Gündoğmuş, ilk albümünde yar alan Dönmem Sana isimli şarkısının klip çekimlerinin tamamını memleketinde yaptı.

24.03.2016 10:54

Eskişehirli sanatçı Cenk Gündoğmuş, ilk albümünde yar alan Dönmem Sana isimli şarkısının klip çekimlerinin tamamını memleketinde yaptı.

Eskişehir'in çeşitli semtlerinde gerçekleştirilen ve görüntü yönetmenliğini de Eskişehrili'lerin yaptığı klip çekimlerine vatandaşlar ve gençlerde büyük bir ilgi gösterdi. 32 yaşında olan ve 15 yıldır sahnelerde yer alan sanatçının single albümündeki şarkı sözlerinin tamamı Eskişehirli şair Caner Şahin tarafından kaleme alındı. Eskişehirli iş adamı Hakan Kaymak tarafından finanse edilen klip, çok yakında Türkiye'deki bir çok TV kanalında gösterime girecek.

Şu anda Eskişehir'de sahne çalışmalarını devam ettiren genç sanatçı, bu kipteki şarkıların bir çoğunun Türkiye genelinde beğeni toplayacağına inandığını söyledi. Cenk Gündoğmuş, Eskişehirli diğer sanatçılar gibi ülke çapında sesini duyuracağına inandığını sözlerine ekledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cenk Gündoğmuş İlk Klibini Memleketinde Çekti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement