Çerçi'den Manisa Huzurevi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çerçi'den Manisa Huzurevi'ne Ziyaret

Çerçi\'den Manisa Huzurevi\'ne Ziyaret

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olması beklenen, 22.ve 23.Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Yrd.Doç.Dr.Mehmet Çerçi "Yaşlılar Haftası" dolasıyla Manisa Huzurevi'ne ziyaret etti.

10.10.2013 12:21

AK Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı olması beklenen, 22. ve 23. Dönem AK Parti Manisa Milletvekili Yrd. Doç. Dr. Mehmet Çerçi "Yaşlılar Haftası" dolasıyla Manisa Huzurevi'ne ziyaret etti.

Mehmet Çerçi'ye beraberinde, Manisa'nın tanınmış Harita Mühendisi İsmail Taşkıran eşlik etti. Çerçi'yi huzurevinde Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Kurtoğlu, eşi ve huzurevi yöneticileri karşıladı. Mehmet Çerçi tek tek huzurevi sakinlerini ziyaret ederek, çiçek takdiminde bulundu. Huzurevinde yaşayanların talep ve sorunlarını dinledi. Huzurevi sakinleri de Çerçi'ye ziyaretten duydukları mutluluğu dile getirerek kendisinden hayır dualarını eksik etmeyeceklerini söylediler.

"Büyüklerine ve yaşlılarına sahip çıkan toplumlar, medeniyeti yakalamış toplumlardır" diyen Çerçi, "Yaşlılarımızı sadece özel gün ve haftalarda değil, yılın her gününde hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmeliyiz. Çocuklarımıza, büyüklerimize sevgi ve saygıyı çok iyi anlatıp, aradaki köprüyü daha da sağlamlaştırmalıyız. Toplumsal yaşamın temel kuralı, karşılıklı sevgi ve saygıdır. Türk toplumu bu temel kural doğrultusunda, toplumsal dayanışmayı yaşamın her evresinde ilke edinmiştir. Yaşlılara bugün gösterilecek sevgi ve saygı, onlara daha mutlu ve huzurlu bir hayat imkanı bahş edecek, bugünkü gençlerin de gelecekte, hayata daha güvenle bakmalarını sağlayacaktır. Unutmayalım ki bizlerde yarının yaşlılarıyız.Toplumsal dayanışmanın önemli göstergelerinden birisi, yaşlıların karşılaşabileceği sorunların en aza indirilmesi ve bunların çözümüne ulaşabilme olanaklarının onlara sunulmasıdır. Yaşlı insanlarımıza sunabileceğimiz en önemli katkılardan biri de onların kendi kendilerine yetebilen ve sosyal ihtiyaçlarını giderebileceği yaşam alanları hazırlamak olmalıdır.AK Parti Hükümetimiz döneminde, yaşlılara, onların bakımına ve engelli vatandaşlara yönelik ekonomik ve sosyal alanlarda çok büyük gelişmeler sağlanmıştır" şeklinde konuştu.

"YAŞLILARIMIZ MİLLETİMİZİN ONURUDUR"

Yaşlıların toplumların dikkate alması gereken değerler olduğunu vurgulayan Çerçi,

"Onların görgü, bilgi ve birikimlerini toplumla paylaşmaları ve onlara, etkin olarak katılabilecekleri yaşam alanlarının sağlanması ülkemize önemli katkılar sunacaktır. Yaşlılarımız milletimizin onurudur. Onlara sahip çıkmak ve onlarla ilgilenmek tüm toplum bireylerinin vatandaşlık görevidir. Bunun yanısıra böyle bir kurumun hayata geçmesinde maddi manevi büyük emeği olan Abdürrahim Ot ağabeyimizi rahmetle anarken, Sayın Suphi Egemen Beye de şifalar diliyorum. Günümüzde bu kurumun işlerinin yürütülmesinde büyük gayretler sarf eden Sayın Burhan Kurtoğlu ağabeyimize, yönetim kurulu üyelerine ve kurum çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Bu duygularla tüm büyüklerimizin "Yaşlılar Haftası"nı kutluyor, nice sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı iletiyorum" dedi.

Huzurevinde Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Kurtoğlu da yaptığı konuşmada, Çerçi'nin şahsını uzun yıllardan beri tanıdığını ifade ederek, partinin kurulduğu günden bu yana ve Milletvekilliği döneminde Çerçi'nin Manisa'ya çok büyük emek verdiğini, birçok hizmetin gelmesine vesile olduğunu bildiğini belirtti. Huzurevi sakinleri adına ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kurtoğlu Çerçi'ye çıktığı bu yolda başarılar diledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerçi'den Manisa Huzurevi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement