Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Karaoğlu: "Devlet Hastanesi Nisan Ayına Yetişecek" - Son Dakika
Yerel

Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Karaoğlu: "Devlet Hastanesi Nisan Ayına Yetişecek"

Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Karaoğlu: "Devlet Hastanesi Nisan Ayına Yetişecek"

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Necati Karaoğlu, Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin Nisan ayına yetişeceğini söyledi.

12.05.2014 14:53

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Necati Karaoğlu, Çerkezköy Devlet Hastanesi'nin Nisan ayına yetişeceğini söyledi.

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevine 30 Mart seçimleri öncesi başlayan Reşat Bahar, yeni yönetimle birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti. Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Doktor Necati Karaoğlu, ziyaret sırasında yaptığı konuşmasında 2015 yılının Eylül ayında bitmesi gereken hastane inşaatının Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun talimatı ile 23 Nisan'a kadar yetiştirileceğini kaydetti.

Hastanenin çalışmaları hakkında bilgi veren Karaoğlu, geçtiğimiz ay hastanenin acil servisine 15 bin 700 hasta geldiğini belirterek, "Bu hastalarımızdan 113'ü ise bizim ambulanslarımız ile birlikte diğer hastanelere sevk oldular. Her hafta personelimiz ile birlikte toplantılar yaparak hastanenin doktor ya da malzeme sıkıntısı olup olmadığını tartışıyoruz. Geçtiğimiz ay hastanemizde 8 vatandaşımız hayatını kaybetti. Doktor arkadaşlarımız ile ölen hastayı kurtarabilir miydik diye onun toplantısını bile yapıyoruz" dedi.

Çerkezköy'de inşaatı başlayan 200 yataklı Devlet Hastanesinde yaklaşık 45 gün kadar zemin iyileştirmesi ile ilgili vakit kaybedildiğini söyleyen Başhekim Karaoğlu, yüklenici firmanın çok gayretli çalıştığını ve Cumartesi ve Pazar günleri mesai yapmadan durmadan çalışmalarına devam ettiklerini belirtti.

Hastanenin orta bloğunun kabasının bittiğini kaydeden Başhekim Karaoğlu, "Şuan ince işçilik başladı. Yataklı servis olacak bu blokta zemini ve birinci katı yapılıyor. Yapılan değerlendirme toplantılarında ise hastanemizin yüzde 24'ünün tamamlandığını ifade etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

Yönetim Kurulu üyeleri Kılıç Karataş, Recep Keskin, Halit Er, Kamil Çetintaş, Hasan Tüfekçi, Murat Yaraşır, Ercan Erdoğan ve Kamil Yiğit ile birlikte kurumları ziyaret eden Bahar, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan ile de bir araya geldi. Bahar, önceki günlerde Kaymakam Metin Kubilay'la birlikte kurum ziyaretlerini başlattıklarını ve AK Parti olarak her zaman polis teşkilatının yanında olduklarını söyledi.

Çerkezköy'ün sıkıntısız bir seçim süreci yaşadığını ifade eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak 171 personel ile ilçeye hizmet etmeye çalıştıklarını belirtti. "Personel sıkıntımız olduğunu büyüklerimize ilettik" diyen Ogan, "Büyüklerimiz de yazın inşallah bir deşiklik olacağını ve talebimizi yerine getireceklerini söylediler. Büyükşehir yasası ile birlikte Veliköy ve Kızılpınar da bize bağlandı. Bu iki belde ile karar Bakanlıktan çıkıyor. Onunla ilgili bir çalışma şu anlık yok. Bu sayı ile iki mahalleye yetmeyeceğimizi ifade etmek istiyorum" ifadelerini kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Karaoğlu: 'Devlet Hastanesi Nisan Ayına Yetişecek' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement