Cevdet Cin'den, Madenci Ailesine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Cevdet Cin'den, Madenci Ailesine Ziyaret

Cevdet Cin\'den, Madenci Ailesine Ziyaret

Devrek Gökçebey ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Yardımcısı Cevdet Cin, Genel Sekreter Neşet Karaustaoğlu ve yönetim kurulu üyesi Sezer Çiloğlu 7 Ocak'ta meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden Muharrem Yapıcı'nın ailesini ve...

14.02.2013 10:14

Devrek Gökçebey ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Yardımcısı Cevdet Cin, Genel Sekreter Neşet Karaustaoğlu ve yönetim kurulu üyesi Sezer Çiloğlu 7 Ocak'ta meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden Muharrem Yapıcı'nın ailesini ve yaralanan Hüseyin Akyaz'ı ziyaret etti.

Devrek Gökçebey ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Yardımcısı Cevdet Cin, Genel Sekreter Neşet Karaustaoğlu ve yönetim kurulu üyesi Sezer Çiloğlu 7 Ocak'ta meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden Muharrem Yapıcı'nın ailesini ve yaralanan Hüseyin Akyaz'ı ziyaret ederek, kendilerine gıda yardımında bulundu.

Ziyarette konuşma yapan Devrek Gökçebey ve Köylerini Kalkındırma Derneği Başkanı Yardımcısı Cevdet Cin, Devrek Gökçebey ve Köylerini Kalkındırma Derneği olarak 7 Ocak'ta meydana gelen maden kazasında hayatını kaybeden Muharrem Yapıcı'nın ailesini ve yaralanan Hüseyin Akyaz'ı ziyaret ederek, kendilerine gıda yardımında bulunduk. Hayatını kaybeden Muharrem Yapıcı'nın ailesine başsağlığı dileklerimizi ilettik. Bir daha böyle kazaların yaşanmaması temennisinde bulunduk. Maden kazasında yaralanan Hüseyin Akyaz'a yaşadığı bu olaydan dolayı geçmiş olsun dileklerimizi ileterek ziyarette bulunduk. Bölgemizde bölge olayların olmamasını ve çalışanların madenlerde daha dikkatli çalışmalarını temenni ediyoruz. Özel sektörde çalışanlara hangi kurum olursa olsun devletimizin daha iyi sahip çıkmasını bekliyoruz" dedi.

(SA)

14.02.2013 09: 54: 41

TSI

NNNN - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cevdet Cin'den, Madenci Ailesine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement