Çgc'den Tv ve Radyo Çalışanlarına Eğitim Projesi - Son Dakika
Yerel

Çgc'den Tv ve Radyo Çalışanlarına Eğitim Projesi

Çgc\'den Tv ve Radyo Çalışanlarına Eğitim Projesi

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ile Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Dr.Lütfi Altınsu, “TV ve Radyo Çalışanlarının Mesleki Eğitimlerinin Sağlanması Projesi” imzaladı.

08.02.2017 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ile Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) Genel Sekreteri Dr.Lütfi Altınsu, "TV ve Radyo Çalışanlarının Mesleki Eğitimlerinin Sağlanması Projesi" imzaladı.

ÇGC Başkanı Esendemir, ÇKA Genel Sekreterliği'nde gerçekleştirilen imza töreninde yaptığı konuşmada, bu proje ile bir başlangıç gerçekleştirdiklerini ve yenileriyle de medyaya katkılarının devam edeceğini bildirdi.

Esendemir, Radyo ve TV çalışanlarına yönelik projenin, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'ne ve meslektaşlarıyla Adana'ya katkı sunacaklarını kaydetti.

Genel Sekreter Dr. Altınsu da ÇKA'dan sivil toplum kuruluşlarının yılda 2 kez danışmanlık ve eğitim hizmeti alabildiklerini ifade ederek, amaçlarının kurumların kurumsal kapasitelerine katkı sağlamak ve ihtiyaçlarını belirleyerek hazırlanan projelerle bunların karşılanmasına destek vermek olduğunu anlattı.

Altınsu, Her zaman daha iyisinin yapılmasına katkı sunmak hedefinde olduklarını, kalkınmanın eğitim düşüncesinin geliştirilmesiyle mümkün olduğuna inandıklarını ifade ederek, "Proje ile medyanın daha iyi yerlere gelebilmesi için destek sunuyoruz" dedi.

Altınsu, kurumlarda eğiticilerin eğitimini önemsediklerini, sağladıkları desteklerle de kurumsal gelişmeye olumlu yönde katkı sağladıklarını, medyaya yönelik bu projeyle de verimliliğin yükseltilmesi, mesleki hareket kabiliyetlerinin geliştirilmesinin amaçlandığını kaydetti.

İmza törenine; ÇGC Başkan Yardımcısı Sait Güleç, Genel Sekreter Ömer Üney, Mali Sekreter Mutlu Mete, Yönetim Kurulu üyeleri Sefa Saygıdeğer, Hüseyin Arat ile ÇKA uzmanı Filiz Gökçay ve proje danışmanı Ahmet Kanbur hazır bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çgc'den Tv ve Radyo Çalışanlarına Eğitim Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement