CHP Buca'da Örnek Dayanışma - Son Dakika
Yerel

CHP Buca'da Örnek Dayanışma

CHP Buca\'da Örnek Dayanışma

Çok sayıda aday adayının yarıştığı Buca CHP'de, o isimlerden Mimar Remzi Akdemir ve İzmir'in efsane Büyükşehir Belediye Başkanı Merhum Ahmet Piriştina'nın oğlu Levent Piriştina, İHA'da buluştu, birlik beraberlik mesajları verdi.

03.10.2013 00:33

Çok sayıda aday adayının yarıştığı Buca CHP'de, o isimlerden Mimar Remzi Akdemir ve İzmir'in efsane Büyükşehir Belediye Başkanı Merhum Ahmet Piriştina'nın oğlu Levent Piriştina, İHA'da buluştu, birlik beraberlik mesajları verdi.

İhlas Haber Ajansı İzmir Bölge Müdürü Yusuf Kahraman, Haber Müdürü Halil Karahan ve Bölge Redaktörü Kazım Erkmen ile sohbet edip, Buca için planladıklarını anlatan ikili iddialı olduklarını söylediler.

CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Remzi Akdemir, yıllarca Buca ve Büyükşehir belediyelerinde bürokratik görevlerde bulunduğunu, artık belediyeciliği adı gibi bildiğini ifade ederek, "Ben belediyeciliği de, il genel meclisi üyeliğini de başarıyla yaptım. Buca'da bayındırlık komisyon başkanlığı da yaptım. Büyükşehir'de meclis üyeleri, ardından Rahmetli Başkanımız Ahmet Piriştina döneminde grup başkan vekilliği yaptım. İmar komisyonlarında görev aldım. Şimdi birçok arkadaşımı ve çevremiz belediyeciliği iyi bildiğimi ifede ederek benim elimi taşın altına koymamı istediler. Onları kıramadım. Hayırlısıyla bu işe soyundum. Ben Ahmet Piriştina, Burhan Özfatura ile Cemil Şeboy'la çalışmanın tecrübesiyle, önce partimin teveccühünü, ardından da Bucalı hemşehrilerimin teveccühünü kazanmak için hazırım" dedi.

Efsane Başkan Piriştina'nın oğlu Levent Piriştina ise, Piriştina soyadına layık olmaya çalıştığını, genç bir insan olarak siyasette gençlerin de olması gerektiğini savunduğunu söyledi, "Bana her ihtiyaç olduğunda elimi taşın altına koymaktan çekinmedim. Siyasetçi ağabeylerimden daha tecrübesiz olabilirim, ancak bu işte cesaretli olmak gerekiyor. Nihayetinde herşeyi yaşayarak öğreniyorsunuz, sizi yalnız bırakmıyorlar. Tıpkı babam Ahmet Piriştina'nın yaptığı gibi yola Buca'dan çıkıyorum. Kendimi her zamankinden çok daha fazla hazır hissediyorum. Bucalı hemşehrilerime canı gönülden inanıyorum. Buca'da CHP iktidarı devam edecek" ifadelerini kullandı.

İki aday adayı İHA'ya veda ederken, tatlı yarışta el sıkışarak birbirlerine başarı diledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Buca'da Örnek Dayanışma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement