CHP İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu - Son Dakika
Yerel

CHP İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu

CHP İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Kastamonu’da İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri belli oldu.

18.02.2014 18:46

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kastamonu'da İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyeleri belli oldu.

CHP, Kastamonu'da Belediye Başkanı Adayı olarak Mehmet Yıldırım'ı gösterildi. Güçlü ve iddialı bir kadro ile seçimlere hazırlandıklarını belirten Mehmet Yıldırım, hazırlanan kadronun Kastamonu'nun geleceğine yön vereceğini kaydetti.

Mimar, mühendis, şehir plancısı güçlü kadro ile Kastamonu'yu Kastamonulular ile beraber yönetmeye talip olduklarını dile getiren Yıldırım, belediyeciliğin ekip işi olduğunu söyledi.

CHP Kastamonu Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi aday listeleri ise şöyle oluştu: "Seher Yılmaz, Ferdi Kargılı, Gül Keskin, Gökhan Gök, Adil Ünaldı, Zafer Berber, Yılmaz Turhal, Fatih Ergüven, Erdal Salman, Ümit Kula, Mehmet Karahasanoğlu, Ahmet Tabak, Emine Tülüoğlu, Mustafa Çeven, Erol Namlı, Kadir Çölmekçi, Muzaffer Tırnapoğlu, Fatih Şengül, İrfan Kurtaran, Ümmet Garparslan, Yiğit Yavuz Sezer, Mustafa Özcan, Kontenjan ise, Kadir Abca, Ali Kerim Özdikmenli, İsmail Yanmış. Ayrıca İl Genel Meclisi adaylıkları içinde Abdul Aziz Sönmez, Şahin Türkmenoğlu, Sadık Gürhan Gök, Onur Tokmakoğlu ve Mustafa Çalışkan" - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement