"Çile'den Sakarya'ya" Paneli Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

"Çile'den Sakarya'ya" Paneli Düzenlendi

"Çile\'den Sakarya\'ya" Paneli Düzenlendi

Kastamonu Üniversitesi tarafından "Necip Fazıl ve Çile'den Sakarya'ya" konulu panel düzenlendi.

25.05.2012 18:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu Üniversitesi tarafından "Necip Fazıl ve Çile'den Sakarya'ya" konulu panel düzenlendi.

Necip Fazıl Kısakürek'in ölümünün 29. yıldönümü nedeniyle Kastamonu Üniversitesi 3 Mart Konferans Salonu'nda düzenlenen panele Vali Erdoğan Bektaş, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Hüseyin Akdere ve öğrenciler katıldı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Seyit Aydın, düzenledikleri bu programların amacının, fikir ve düşünceleriyle Cumhuriyet tarihinde iz bırakmış olan sanat ve düşünce insanlarını anlamak ve onların düşüncelerini hayata katkılarını genç kuşaklara aktarmak olduğunu söyledi.

Panel öncesinde Kısakürek'in hayatını anlatan sinevizyon gösterimi yapıldı. Daha sonra Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Fidan'ın yönettiği panele konuşmacı olarak Yazarlar Birliği Onursal Başkanı Dr. Mehmet Doğan, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan, Erzurum Eski Milletvekili Prof Dr. İbrahim Kavaz, Araştırmacı Yazar Dr. Necmettin Turinay, "Necip Fazıl ve Çile'den Sakarya'ya" hakkında bilgi verdiler. Panelin sonunda panelistlere teşekkür ederek günün anısına Rektör Seyit Aydın onurluk verdi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Çile'den Sakarya'ya' Paneli Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement