Cizre Kaymakamı Koca'dan Vergi Dairesi Müdürü Şimşek'e Başarı Belgesi - Son Dakika
Yerel

Cizre Kaymakamı Koca'dan Vergi Dairesi Müdürü Şimşek'e Başarı Belgesi

Cizre Kaymakamı Koca\'dan Vergi Dairesi Müdürü Şimşek\'e Başarı Belgesi

Şırnak'ın Cizre İlçe Kaymakamı Şenol Koca, çalışmaları nedeni ile büyük bir başarıya imza atan Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Şimşek’i başarı belgesi ile ödüllendirdi.

24.02.2014 16:21

Şırnak'ın Cizre İlçe Kaymakamı Şenol Koca, çalışmaları nedeni ile büyük bir başarıya imza atan Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Şimşek'i başarı belgesi ile ödüllendirdi.

Cizre Kaymakamı Şenol Koca, titiz çalışmaları neticesinde mükelleflerinden 48 milyon 50 bin 559 lira tahsilat yaparak büyük bir başarıya imza atan Cizre Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Şimşek'i çalışmalarından dolayı başarı belgesi ile ödüllendirdi. Cizre Kaymakamı Şenol Koca, "Cizre Vergi Dairesi Müdürlüğü, Maliye Bakanlığı'nca kendisine konulan hedefi aşarak üstün bir başarı göstermiştir. Ayrıca Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin bey ve personelinin özverili çalışmaları neticelerinde vergi dairesi müdürlüğümüz gereksiz iş yükü ve zaman kaybından kurtulmuş hizmet kalitesini çok üst seviyelere çıkarmıştır. Vergi Dairesi'nin yapımı tamamlanan yeni Hükümet Konağı'na taşınarak, fiziksel açıdan daha ferah ve daha güzel bir ortama kavuştu. Müdürlüğümüzün ulaşmış olduğu bu başarıyı kutluyor, başta Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Şimşek olmak üzere bütün personellerine başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Cizre Vergi Dairesi Müdürü Seyfettin Şimşek ise, mevcut personel ve imkanların etkin çalışmaları neticesinde, yıl sonunda 41 milyon 760 bin 973 bin lira tahsilat yapılarak vergi gelirlerinde, Maliye Bakanlığı'nın koymuş olduğu hedefin yüzde 102,9 oranında bir başarı ile yakalandığını, bununla birlikte vergi dışı gelirlerde 6 milyon 289 bin 586 lira tahsilat yapılarak 2012 yılında 43 milyon 156 bin 728 lira olan toplam tahsilatı yüzde 11,33 oranında arttırıp 48 milyon 50 bin 559 liraya çıkartıldığını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Kaymakam Şenol Koca, Vergi Dairesi Müdürü Şimşek'e başarı belgesini verdi. - ŞIRNAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cizre Kaymakamı Koca'dan Vergi Dairesi Müdürü Şimşek'e Başarı Belgesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement