Çocuklar Okudu Anneleri Ödül Kazandı - Son Dakika
Yerel

Çocuklar Okudu Anneleri Ödül Kazandı

Çocuklar Okudu Anneleri Ödül Kazandı

Bingöl’ün Genç İlçe Halk Kütüphanesi tarafından yürütülen ‘Bir Kitap’ta Annen İçin Oku’ projesi sona erdi.

12.06.2016 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bingöl'ün Genç İlçe Halk Kütüphanesi tarafından yürütülen 'Bir Kitap'ta Annen İçin Oku' projesi sona erdi. Proje kapsamında kütüphanede en çok kitap okuyan üç öğrencinin annelerine ev aletleri ödülü verildi.

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak için her seferinde farklı bir proje gerçekleştiren İlçe Halk Kütüphanesi, örnek bir projeyi daha geride bıraktı. Proje kapsamında Mayıs ayı içinde kütüphaneden aldığı kitapları en çok okuyan ilk üç öğrencinin annesine ödül verildi. Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine, Genç Kaymakamı Abdullah Köklü, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler, şube müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve davetliler katıldı. Ödül töreninin açılış konuşmasını yapan İlçe Halk Kütüphanesi Müdiresi Şeyda Akça, "Bugün tüm okullara yönelik 'Bir Kitap'ta Annen İçin Oku' ödüllü projesi sonuna geldik. 'Bir Kitap'ta Annen İçin Oku' ödüllü projesi kapsamında, Mayıs ayı içerisinde İlçe Halk Kütüphanesi'nden aldığı kitapları en çok okuyan ilk üç öğrencinin annelerine bugün ev aletleri ödülleri takdim ettik. Bununla da diğer öğrencilerimizi de okumaya teşvik etmekti amacımız. Projede emeği geçen herkesi kutluyorum. İnşallah daha nice güzel projeler yapar ve gençlerimizin okuma alışkanlıklarını yükseltiriz" dedi.

Yapılan konuşmalar ve sinevizyon gösterilerinin ardından ilk 3'e giren öğrencilere teşekkür belgeleri verilirken, Kaymakam Abdullah Köklü, Milli Eğitim Müdürü Remzi Dinler ve Şube Müdürü Murat Eltutmaz tarafından, başarılı öğrencilerin annelerine BOSCH ev aletleri hediye edildi. - BİNGÖL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çocuklar Okudu Anneleri Ödül Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement