Çorum'da Deniz Feneri Giyim Mağazası Açıldı - Son Dakika
Yerel

Çorum'da Deniz Feneri Giyim Mağazası Açıldı

Çorum'da Deniz Feneri Derneği tarafından bin 500 ihtiyaç sahibinin yararlanabileceği giyim mağazası açıldı.

27.11.2012 17:40

Çorum'da Deniz Feneri Derneği tarafından bin 500 ihtiyaç sahibinin yararlanabileceği giyim mağazası açıldı.

Gazi Caddesi'ndeki eski Tekel Müdürlüğü'ne ait hizmet binasındaki giyim mağazasının açılışı Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Recep Koçak tarafından yapıldı.

Belediye Başkan Yardımcısı Gül, açılışta yaptığı konuşmada, Deniz Feneri'nin dernek olarak sadece ihtiyaç sahibi insanların temel ihtiyaçlarını değil, bunun yanı sıra, iş bulma yardımı, barınma yardımı şeklinde de vatandaşlara hizmet verdiğini dile getirerek, giyim mağazasının ihtiyaç sahipleri için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Koçak da farklı bölgelerde farklı insanların ihtiyaçlarını karşılamak için hayata geçirilen gezici giyim mağazalarıyla, ihtiyaç sahibi ailelerin pantolondan ayakkabıya, monttan gömleğe kadar temel kıyafet ihtiyaçları giderildiğini kaydetti.

Gezici giyim mağazalarına randevu usulüyle davet edilen ailelerin kıyafetlerini gönüllerince deneme ve seçme özgürlüğüne sahip olacağını ifade eden Koçak, "Mağazamızda bin 500 kişi yeni kıyafetlerine kavuşacak. Deniz Feneri ayrıca Çorum'da bulunduğu süre içinde 100 aileye 18 bin 945 TL değerinde gıda, eşya, eğitim, kurban eti ve temizlik yardımı da ulaştıracak. Deniz Feneri Derneği'ne bugüne kadar Çorum'dan 17 bin 572 aile yardım talebiyle müracaat ederken 10 bin 226 aileye toplam 8 milyon 918 bin 825 TL nakit, gıda, giysi, eşya, sağlık ve eğitim yardımları yapıldı" dedi.

Konuşmaların ardından yapılan duadan sonra giyim mağazasının açılışı yapıldı.

Açılışın ardından davetliler, mağazayı gezdi.

Muhabir: Gazi Nogay

Yayıncı: İsmail Çimen - ÇORUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çorum'da Deniz Feneri Giyim Mağazası Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement