Çorum Gazeteciler Cemiyeti ve Bik'ten Elmas'ın Ailesine Yardım - Son Dakika
Yerel

Çorum Gazeteciler Cemiyeti ve Bik'ten Elmas'ın Ailesine Yardım

Çorum Gazeteciler Cemiyeti ve Bik\'ten Elmas\'ın Ailesine Yardım

Çorum Gazeteciler Cemiyeti ve Basın İlan Kurumu (BİK), geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Sevtap Elmas’ın çocuklarına yardım eli uzattı.

09.01.2014 19:48

Çorum Gazeteciler Cemiyeti ve Basın İlan Kurumu (BİK), geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Sevtap Elmas'ın çocuklarına yardım eli uzattı.

İskilip'te çalıştığı gazetenin bürosunda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Sevtap Elmas'ın çocuklarının bakım ve ihtiyaçlarında kullanılmak üzere 10 bin TL nakdi yardımda bulunuldu. Üzücü olayın ardından Elmas'ın acılı ailesini yalnız bırakmayan BİK Çorum Şubesi ve Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, nakdi yardım sözünü yerine getirdi.

10 bin TL tutarındaki yardım çeki BİK Şube Müdürü Osman Bolluk ve Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen tarafından çocukların verasetini üstlenen dede Hüseyin İrtük'e teslim edildi.

BİK Genel Kurulu'nda yaptığı girişimler neticesinde öksüzlerin bakımını üstlenen acılı aileye 6 bin TL ölüm yardımı kararı çıktığını belirten Erzen, Çorum Gazeteciler Cemiyeti'nin 500, kendisinin de 3 bin 500 TL katkıda bulunarak toplamda 10 bin TL'lik nakdi yardım sağlandığını hatırlattı.

Büyükbabasıyla birlikte kalan çocukların diğer ihtiyaçlarının karşılanması için de destek sözü veren Erzen, nakdi yardımın teslimindeki gecikmenin vasi tayini konusunda mahkeme kararının beklenmesinden kaynaklandığını sözlerine ekledi.

Gözyaşlarına hakim olmakta güçlük çeken acılı dede ise torunları için gösterilen yakın ilgi ve alakadan duyduğu memnuniyeti ifade ederek yardımlarından dolayı BİK ve Cemiyet yöneticilerine teşekkür etti. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çorum Gazeteciler Cemiyeti ve Bik'ten Elmas'ın Ailesine Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement