Cso Senfoni Orkestrası Cü'de Konser Verdi - Son Dakika
Yerel

Cso Senfoni Orkestrası Cü'de Konser Verdi

Cso Senfoni Orkestrası Cü\'de Konser Verdi

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), "Kampüste Senfonik Akşamlar Projesi" kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.)'nde konser verdi.C.Ü.Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere Rektör Prof.Dr.Faruk Kocacık ve eşi Leman Kocacık, Rektör...

27.10.2013 14:56

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO), "Kampüste Senfonik Akşamlar Projesi" kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.)'nde konser verdi.

C.Ü. Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen konsere Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık ve eşi Leman Kocacık, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Erkul ile Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Doğuş Grubu ana sponsorluğunda 5 ilde 5 Binin üzerinde müziksevere ulaşmayı hedefleyen Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Şef Rengim Gökmen yönetiminde Cumhuriyet Üniversitesi'nde konser gerçekleştirdi. Yoğun ilgi gören konserde Keman virtüözü Cihat Aşkın hazırladıkları 4 türküyü orkestra eşliğinde sundu.

Konser sonunda konuşan Rektör Prof. Dr. Faruk Kocacık, "Eşsiz bir konserdi. Sizleri tekrar üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyarız" diyerek Şef Gökmen ve Keman Virtüözü Aşkın'a çiçek ve plaket takdim etti. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cso Senfoni Orkestrası Cü'de Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement