Cü'de Stratejik Plan Çalışmaları Başladı - Son Dakika
Yerel

Cü'de Stratejik Plan Çalışmaları Başladı

Cü\'de Stratejik Plan Çalışmaları Başladı

Cumhuriyet Üniversitesi'nin (CÜ) 2014-2018 Stratejik Planı'nın hazırlanması için oluşturulan komisyon çalışmalarına başlandı.

17.12.2012 12:29

Cumhuriyet Üniversitesi'nin (CÜ) 2014-2018 Stratejik Planı'nın hazırlanması için oluşturulan komisyon çalışmalarına başlandı.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz başkanlığında toplanan Stratejik Plan Komisyonu üyelerine, Kalkınma Bakanlığı Uzmanı Dr. Volkan Erkan, çalışmanın hazırlık safhası hakkında bilgilendirmelerde bulundu. CÜ'nün 4 yıllık stratejik plan alt yapısının ele alındığı toplantıya katılan CÜ Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Cumhuriyet Üniversitesi'nin 4 yıllık stratejisine ilişkin bilgiler vererek, "Üniversitemiz ile şehir ve sanayimizi bütünleştireceğiz. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor. Yeni araştırma merkezlerimizin de açılmasıyla bütünleşmek için gereken en önemli adımları atmış olacağız." dedi.

2014-2018 stratejik planı oluşturacak olan komisyonun, her hafta Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz başkanlığında toplanarak çalışmalarını sürdüreceği bildirildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cü'de Stratejik Plan Çalışmaları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement