Cü Rektörü Kocacık, Suşehri'de - Son Dakika
Yerel

Cü Rektörü Kocacık, Suşehri'de

Cü Rektörü Kocacık, Suşehri\'de

Kocacık, Suşehri Timur Karabal MYO ve Suşehri Sağlık Yüksekokulunda incelemelerde bulundu

16.11.2013 19:27

Cumhuriyet Üniversitesi (CÜ) Rektörü Prof. Dr. Faruk Kocacık, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulunu (MYO) ve Suşehri Sağlık Yüksekokulunu inceledi.

Kocacık, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, Sivas'taki kampüste eğitimine devam eden Suşehri Sağlık Yüksekokulu öğrencilerinin 2014-2015 eğitim-öğretim döneminde ilçede eğitim göreceğini söyledi.

Okul binasındaki eksiklikleri 2014 yılı mayıs ayına kadar tamamlamaya çalışacaklarını ifade eden Kocacık, "Suşehri'de artık bir kampüs havası yakalamalıyız. Suşehri Sağlık Yüksekokulundan 270 birinci sınıf öğrencisi, Sivas'ta eğitim görmektedir. Bölüm sayısı açısından ve mevcut öğrenci sayısını da ele alarak Suşehri'deki okulumuzun altyapısını çok iyi hazırlamalıyız. Yeni eğitim sezonunda Suşehri Sağlık Yüksekokulunun öğretim görevlileri ve öğrencileri, ilçede olacaktır ancak ilçe idarecilerimize ve Suşehri halkına bu anlamda büyük görev düşüyor. Suşehri'ni bir kampüs havasına kavuşturmak için eğitim binalarımızı çoğaltmalıyız" diye konuştu.

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi'yi ve Belediye Başkanı Sedat Sel'i ziyaret eden Kocacık'a, incelemeleri sırasında, rektör yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ve Prof. Dr. Ali Erkul ile Suşehri Sağlık Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Meral Kelleci eşlik etti. - Sivas

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Cü Rektörü Kocacık, Suşehri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement