Çubuk Belediyesi'nden Yeni Cenaze Nakil Aracı - Son Dakika
Yerel

Çubuk Belediyesi'nden Yeni Cenaze Nakil Aracı

Çubuk Belediyesi\'nden Yeni Cenaze Nakil Aracı

Çubuk Belediyesi mezarlık hizmetlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmek amacıyla araç filosunu güçlendirirken, bir cenaze nakil aracını daha hizmete sundu.

30.12.2013 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çubuk Belediyesi mezarlık hizmetlerini sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmek amacıyla araç filosunu güçlendirirken, bir cenaze nakil aracını daha hizmete sundu.

Çubuk'ta yaşayanların doğumundan ölümüne kadar yaşam sürecinde belediye olarak görevini en iyi şekilde yerine getirmeyi hedefleyen Çubuk Belediyesi, araç parkına kattığı yeni cenaze nakil aracını hizmete sundu. Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından alınan ve Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne tahsis edilen Mercedes Sprinter marka kapalı kasa cenaze nakil aracı, aynı anda 4 cenaze taşıma özelliğine sahip. Şehir içi ve şehir dışı cenaze nakil işlemlerinde kullanılacak olan araç soğutuculu morg özelliği de taşımakta.

Araç parkına bir yenisini daha eklediklerini söyleyen Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, her türlü donanımı mevcut olan araçla vatandaşların herhangi bir ücret vermeden cenaze nakil hizmetlerini gerçekleştirebileceklerini belirterek, "Halkımızın en zor gününde de yanında olmak, acılarını paylaşmak ve belediye olarak sorumluluğunu en iyi şekilde yerine getirmek üzere hizmet verecek olan cenaze nakil aracı, ilçedeki cenaze nakil işlemlerini gerçekleştirecek. Yeni aracımızı cenaze nakillerinin daha düzenli olması amacıyla kullanıma sunduk. Bu araçla aynı anda 4 cenaze nakledilebilecek. Kazalar veya farklı sebeplerden dolayı ilçemizde vefat eden ve cenazesi farklı yerlere gidecek olan vatandaşlarımıza da hizmet verebilmek adına bu aracı ilçemize kazandırdık. Sağlık Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen defin işlemlerinde tüm hizmetler vatandaşlarımıza ücretsiz olarak sunuyoruz. 0312 8373075 -0530 696 58 67 numaralı telefonlar ile ulaşabilen hizmetlerin cenazenin yıkanmasından kefenlenmesine, mezar tahtasından cenaze aracına kadar her türlü ihtiyaçlar Cenaze İşleri Şefliği tarafından karşılanıyor. Mezar yerinin de karşılandığı hizmetlerde cemaat için otobüs ve istenirse dini hizmetler de ücretsiz veriliyor" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çubuk Belediyesi'nden Yeni Cenaze Nakil Aracı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement