Çubuk Kızılay Şubesi Başkanı Koç, Kan Bağışı Yapanlara Teşekkür Etti - Son Dakika
Yerel

Çubuk Kızılay Şubesi Başkanı Koç, Kan Bağışı Yapanlara Teşekkür Etti

Türk Kızılayı Çubuk Şubesi Başkanı Selattin Koç, kan bağışı kampanyasına katkı veren ilçe halkına teşekkür etti.

06.05.2012 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Kızılayı Çubuk Şubesi Başkanı Selattin Koç, kan bağışı kampanyasına katkı veren ilçe halkına teşekkür etti.

Çubuk'ta Atatürk Parkında gerçekleşen ve 3 gün süren Türk Kızılayı Kan Kampanyasına katkı veren ilçe halkına teşekkür eden Türk Kızılayı Çubuk Şubesi Başkanı Selattin Koç, şube olarak her üç ayda bir rutin olarak gerçekleştirdikleri kan bağışı kampanyasına vatandaşın gösterdiği ilgiden oldukça memnun olduklarını söyledi.

Çubuk'ta kan bağışı kültürünü yerleştirdiklerini belirten Koç, artık vatandaşın kendilerine kan bağışının ne zaman gerçekleşeceği yönünde soru yöneltmeye başladığını ve bunun oldukça mutluluk verici bir durum olduğunu ifade etti.

Düzenledikleri kampanyaya ilçe belediyesinin de katkı verdiğini anlatan Koç,

"Kan bağışına vatandaşlarımızdan büyük destek geldi. Üç gün süren kampanya çerçevesinde çok sayıda vatandaş kan vermek isterken, bunlardan sadece 186 kişinin kanı uygun görülerek alındı. Bu kampanya bir insanın hayatının kurtulmasına bile vesile olabildiyse amacına ulaşmıştır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kampanyaya Çubuk Eğitim Gönüllüleri Derneği üyelerin de destek olduğunu ifade eden Koç, "Eğitim gönüllülerimizin üyelerinin de böyle bir kampanyada yer almalarından mutluluk duyduk. Bundan sonrada bu tür kampanyalarımızı devam ettirmeyi düşünüyoruz" diye konuştu.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çubuk Kızılay Şubesi Başkanı Koç, Kan Bağışı Yapanlara Teşekkür Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement