"Cumhuriyete 100 Tanık-Çoban Ateşi" Çankaya'da - Son Dakika
Yerel

"Cumhuriyete 100 Tanık-Çoban Ateşi" Çankaya'da

"Cumhuriyete 100 Tanık-Çoban Ateşi" Çankaya\'da

Çankaya Belediyesi Cumhuriyetin 89.yıl kutlamaları için hazırlıklarını tamamladı.son gününde Candan Erçetin konseriyle Ankaralılara muhteşem bir erken kutlama yaşatacak.

27.10.2012 11:22

Çankaya Belediyesi Cumhuriyetin 89. yıl kutlamaları için hazırlıklarını tamamladı.

Bu yıl kutlamalar kapsamında birçok etkinlik düzenleyen Çankaya Belediyesi, Kurban Bayramı'nın

son gününde Candan Erçetin konseriyle Ankaralılara muhteşem bir erken kutlama yaşatacak. Çankaya Belediyesi, Bahçelievler Anıt Park'ta saat 20.00'de gerçekleşecek Candan Erçetin konserinin ardından ertesi gün bir dizi etkinlikle Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına devam edecek.

Çankaya'da Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, sabah yapılacak törenlerin ardından 29 Ekim'de saat 16.00'da Çankaya Belediyesi tarafından yaptırılan "Cumhuriyet'e 100 Tanık-Çoban Ateşi" belgeselinin gösterimi ile sürecek. Gazeteci-Yazar Gürkan Hacır'ın hazırladığı ve Cumhuriyet'in ilk yıllarına tanıklık eden Yazar Turgut Özakman, Fotoğraf Sanatçısı Ara Güler, Fenerbahçeli futbolcu Halit Deringör, Tiyatrocu Haldun Dormen, Yazar Hıfzı Topuz, gazeteci Hasan Pulur gibi isimlerin gözlem ve anılarının yer aldığı belgeselin ilk gösterimi Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde yapılacak.

Aynı gün Sakarya Caddesi'nde düzenlenecek "Cumhuriyet Şenliği" ile kutlamalar doruğa ulaşacak. Sakarya Caddesi'ndeki buluşmanın ardından saat 18.30'da Cumhuriyetin anlamına ilişkin bir sunuş ve konserin ardından oluşturulan kortej ile geleneksel meşaleli yürüyüş gerçekleştirilecek. Sakarya Caddesi'nden yola çıkan kortejin yürüyüşü Ulus'ta 1. Meclis'in önünde Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık'ın konuşması ile sona erecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Cumhuriyete 100 Tanık-Çoban Ateşi' Çankaya'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement