Dalaman Kaymakamı Hürriyet Mahallesi'nde aileleri ziyaret etti - Son Dakika
Yerel

Dalaman Kaymakamı Hürriyet Mahallesi'nde aileleri ziyaret etti

Dalaman Kaymakamı Hürriyet Mahallesi\'nde aileleri ziyaret etti

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Hürriyet Mahallesi'nde ikamet eden Değirmenci ve Çakır ailelerini ziyaret etti. Ailelerin taleplerini dinleyen Kaymakam Yakuta, yardımların yapılacağını belirtti.

08.03.2024 14:32  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Dalaman'a bağlı Hürriyet Mahallesi'nde ikamet eden Değirmenci ve Çakır ailelerine hane ziyaretinde bulundu. Kaymakam Yakuta, aile bireyleriyle sohbet ederek, sağlık ve sıhhatlerini sordu.

Dalaman'da hane ziyaretlerine devam eden Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta Hürriyet Mahallesi'nde Değirmenci ve Çakır ailelerini ziyaret etti. Ailelerin talep ve isteklerini dikkatle dinleyen Kaymakam Yakuta, ailelerin memnuniyetini kazanırken, taleplerinin imkanlar dahilinde karşılanacağını belirtti.

Ziyaretlerde, Kaymakam Yakuta'ya Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü ve Mahalle Muhtarı da eşlik etti. Bu ziyaretlerde, ailelerin ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda gerekli yardımların yapılacağı vurgulandı. Kaymakam Yakuta, mahalle sakinlerine destek olma ve ihtiyaçlarına çözüm bulma konusundaki kararlılığını gösterdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dalaman Kaymakamı Hürriyet Mahallesi'nde aileleri ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement