Defterdar Yazar'dan, Sivas Ticaret Borsası'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Defterdar Yazar'dan, Sivas Ticaret Borsası'na Ziyaret

Defterdar Yazar\'dan, Sivas Ticaret Borsası\'na Ziyaret

Sivas Defterdar’ı Mehmet Yazar Vergi Haftası kutlamaları sebebiyle TOBB Vergi Komisyonu Başkanı ve Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu’nu makamında ziyarette bulundu.

26.02.2014 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sivas Defterdar'ı Mehmet Yazar Vergi Haftası kutlamaları sebebiyle TOBB Vergi Komisyonu Başkanı ve Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu'nu makamında ziyarette bulundu.

Bu yıl 25'incisi düzenlenen geleneksel "Vergi Haftası" etkinlikleri kapsamında ziyaretlerde bulunduklarını belirten Defterdar Mehmet Yazar, " Sivas Ticaret Borsası yönetim kurulu başkanımıza ve yönetim kurulu üyesi arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim. Biz buraya her geldiğimizde çok sıcak karşılanıyoruz. Bugün yine aynı sıcaklığı yaşadık. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler kader birliği yapmış kurumlarız. Bugüne kadar desteklerini hiç esirgemediler. Bundan sonrada öyle olacağına inanıyorum. Bugün ziyaretimizin asıl sebebi ise Vergi Haftası dolayısıyla müşterilerimizle Defterdarlık arasında diyalog eksikliği olmasın, sıkıntı var mı yok mu karşılıklı olarak bunu istişare edelim ve çözümü konusunda beraber hareket etmek amacımız bu. İnşallah bunu başarmışızdır. Ben buna inanıyorum ve başkanımın dileklerine aynen katılıyorum. Tüm Sivas halkının Vergi Haftası'nı kutluyorum" dedi.

Vergi Haftası'nın öneminin paylaştıkça arttığına işaret eden Hastaoğlu, "Bizlerde ticaret erbabı olarak vergilerimizi devletimize vereceğiz. Devletimizde ülkemizin kalkınması için gerekli yatırımları ve hizmetleri yapacaktır. Her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen geleneksel Vergi Haftasının ilimiz ve tüm Türkiye için hayırlı sonuçlar getirmesini temenni ediyor, sayın Defterdarımıza ve müdürlerimize ziyaretlerinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyarette Sivas Ticaret Borsası Meclis Başkanı İhsan Aksoy, yönetim kurulu üyeleri Hilmi Gül, Tarık Günhan, Ahmet Terzioğlu ile Defterdar Yardımcısı Müslüm Eser, Site Vergi Dairesi Müdürü Cabir Akın, Kale Vergi Dairesi Müdürü İbrahim Koç, Gelirler Müdürü Mehmet Eyüboğlu'da hazır bulundu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Defterdar Yazar'dan, Sivas Ticaret Borsası'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement