Dekan Çiğdem, Bayburt'taki Apart Sahiplerini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Dekan Çiğdem, Bayburt'taki Apart Sahiplerini Ziyaret Etti

Dekan Çiğdem, Bayburt\'taki Apart Sahiplerini Ziyaret Etti

Bayburt’ta daha önce zaman zaman apartları ziyaret eden Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un yoğun gündemi üzerine Bayburt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Çiğdem, yöneticilerden Bayburt Üniversitesinden beklentileri konusunda bilgi aldı.

02.10.2015 17:19

Bayburt'ta daha önce zaman zaman apartları ziyaret eden Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun'un yoğun gündemi üzerine Bayburt Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Süleyman Çiğdem, yöneticilerden Bayburt Üniversitesinden beklentileri konusunda bilgi aldı. Çiğdem, Bayburt Üniversitesindeki son gelişmeleri de apart sahipleriyle paylaştı.

2015-2016 eğitim öğretim yılının başlaması, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesinin açılmasıyla 8 bölümün aktif olması yönündeki çalışmaları Rektör Coşkun ile hızlandırdıklarını apart sahiplerine ileten Çiğdem, apartlardaki barınma olanaklarını da yerinde müşahede etti.

Apartların Bayburt Üniversitesini tercih eden öğrencilerin konaklamaları noktasındaki işlevinden dolayı apart sahiplerine teşekkür etti. - BAYBURT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dekan Çiğdem, Bayburt'taki Apart Sahiplerini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement