Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

Diyarbakır'da 15 Temmuz'da yapılan ABD destekli darbe girişimine karşı halkın gösterileri devam ediyor.

05.08.2016 16:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Merkez Kayapınar ilçesi Orman Park'ta düzenlenen darbe karşıtı gösteri Diyarbakırlılardan büyük destek görüyor. Yaşlısı, genci, çocuğu, her kesimden insanın toplandığı gösteride yüzlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan darbe girişimi lanetlendi.
Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan gösteride, Türkçe ve Kürtçe ilahi, ezgi ve kasideler seslendirildi. Alanda toplanan kalabalık, sık sık 'Ya Allah, Bismillah, Allah-u Ekber, Zalimler için yaşasın cehennem, Dik dur eğilme ümmet seninle, FETO'ya idam!' sloganları attı.

Etkinliğe konuşmacı olarak katılan eski Refah Partisi Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, konuşmasına Müslüman'ca yaşayan, ırk, mezhep, tarikat ayrımı yapmayan tüm Müslümanları selamlayarak başladı. Şeytanın ırkçılık yaptığından dolayı cennetten kovulduğuna dikkat çeken Yılmaz, şeytanın insanı hakir gördüğünü, Allah'ın ve şeytanın belini kırdığı gibi onların da belini kırdığını kavmiyetçilik yapanların da belini kıracağını söyledi.

Allah'ın ırkçılık yapanları ebediyen cehenneme sokacağını belirten Yılmaz, Türk, Kürt, Çerkez Arap, Acem, Zaza ve Laz tüm Müslümanların tek ümmet olduğunu söyledi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement