Deniz Feneri Çorum'da Giyim Mağazası Açtı - Son Dakika
Yerel

Deniz Feneri Çorum'da Giyim Mağazası Açtı

Deniz Feneri Çorum\'da Giyim Mağazası Açtı

Çorum’da Deniz Feneri Derneği tarafından bin 500 ihtiyaç sahibinin faydalanabileceği Giyim Mağazası açıldı.

22.05.2014 17:29

Çorum'da Deniz Feneri Derneği tarafından bin 500 ihtiyaç sahibinin faydalanabileceği Giyim Mağazası açıldı.

Deniz Feneri Mağazası'nın açılışına Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Deniz Feneri Derneği Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt ve Deniz Feneri Gönüllüleri katıldı.

Deniz Feneri Derneği Ankara Şube Koordinatörü Hamit Kunt, Çorum'da bugüne kadar ihtiyaç sahibi ailelere 9 milyon TL'lik yardım yaptıklarını açıkladı. Gezici giyim mağazasında bin 500 kişinin yeni kıyafetlerine kavuşacağını, mağazada yapılacak giyim yardımlarının yaklaşık tutarının 290 bin TL olduğunu belirten Kunt, "Deniz Feneri ayrıca Çorum'da bulunduğu süre içinde 425 aileye yaklaşık 50 bin TL değerinde gıda, eşya, eğitim, kurban eti ve temizlik yardımı da ulaştıracak" dedi.

Çorum'dan 17 bin 911 aile yardım talebiyle müracaat ettiğini açıklayan Kunt, 11 bin 901 aileye nakit, gıda, giysi, eşya, sağlık barınma ve eğitim yardımı yaptıklarını ifade etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, kendisinin de bir Deniz Feneri gönüllüsü olduğunu belirterek, Çorum halkının Deniz Feneri Derneği'ni yardımlarını gönül rahatlığı ile yapabileceğini söyledi. Gül, kuruluşta 1 lira bağışta bulunan bir kişinin bin defa hesap sorabileceği bir çalışma sistemi bulunduğunu belirtti.

Bu kuruluşun gönüllü destekçilerinin yanı sıra bu çalışmalara engel olmak isteyen, sekteye uğratmak isteyenler olduğunu kaydeden Gül, belediye olarak hayır kurumlarının her zaman yanında olduklarını sözlerine ekledi.

Vali Yardımcısı Sait Topoğlu ise Deniz Feneri'nin Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Çorum'da da hayır hizmetlerine devam ettiğini belirterek, tüm gönüllülere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından mağazanın açılışı gerçekleştirildi. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Deniz Feneri Çorum'da Giyim Mağazası Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement