Dershane Tartışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Dershane Tartışmaları Sürüyor

Dershane Tartışmaları Sürüyor

Dershanelerin kapatılmasına ilişkin gündemi değerlendiren Final Dershanesinden Ramazan Bozkurt "Dershaneler kapatılınca adalet sağlanmaz" dedi.

24.11.2013 13:23

Dershanelerin kapatılması ile ilgili gündeme düşen açıklamaları değerlendiren Final Dershanesi Sahiplerinden Ramazan Bozkurt, "Dershaneler kapatılınca adalet sağlanmaz" dedi.

Final Dershaneleri Bölge Müdürü Ramazan Bozkurt, katıldığı bir TV programında dershanelerin durumunu değerlendirdi. Gündemi uzun süredir meşgul eden "Dershanelerin kapatılması" konusu hakkında konuşan Ramazan Bozkurt: "Artık dershaneler, sadece dershane olmaktan çıkmış durumda. Ömür boyu devam edecek ilişkiler kuruluyor dershanelerde. Bu kapatma sorunu 30 yıldır devam ediyor. Daha öncesinde Tansu Çiller bile gündeme getirmişti. Bunlar seçim vaatlerinde bile yerini almıştır. Ancak çok da kazandıracak bir şey olsaydı emin olun öncesinden kapatılırdı. Bu gün bu kadar gündemde olmasının ekonomik ve siyasi nedenleri vardır. Milli Eğitim raporlarında bile; dershanelerin kapatılmasının büyük sorunlara yol açacağı yazıyor. Dershanelerin kapatılması, geri dönüşü olmayan olumsuzluklara yol açar" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Dershane Tartışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement