Devir Teslim İçin Belediyeye Gelmedi - Son Dakika
Yerel

Devir Teslim İçin Belediyeye Gelmedi

Devir Teslim İçin Belediyeye Gelmedi

Giresun’un Görele İlçesi’nde 2014 yerel seçimlerinde en yakın rakibi bağımsız aday Ertuğrul Melikoğlu’na karşı 317 oy farkla kazanan, AK Parti Görele Belediye Başkan Adayı Tolga Erener, Görele Belediyesi’ni devraldı.

04.04.2014 10:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele İlçesi'nde 2014 yerel seçimlerinde en yakın rakibi bağımsız aday Ertuğrul Melikoğlu'na karşı 317 oy farkla kazanan, AK Parti Görele Belediye Başkan Adayı Tolga Erener, Görele Belediyesi'ni devraldı.

AK Parti'nin bir önceki dönem seçilen ve 2 dönem Görele Belediye Başkanlığı yapmış Ertuğrul Melikoğlu'nun da bağımsız aday olduğu Görele'de zorlu seçim yarışının sonunda kazanan Tolga Erener, "5 yılda Görele'de çok şey değişecek. Görele'yi hep birlikte yöneteceğiz. Sosyal ve kültürel bir belediyecilikle Görele Halkı'na hizmet vereceğiz" dedi.

Görele'de yeni dönemin başlayacağını dile getiren Erener, AK Parti ve CHP Görele Belediye Meclisi üyelerinin, devir teslim töreninin ardından esnafı ziyaret etti. Erener Görele halkı tarafından coşkuyla karşılandı.

2 dönem AK Parti'den seçilerek Belediye Başkanı olan Ertuğrul Melikoğlu, 2014 yerel seçimlerinde AK Parti'nin kendisine haksızlık yaptığını ileri sürerek Bağımsız Belediye Başkan Adaylığını ilan etmişti. Kendisinin Görele'de yapılan yerel seçimlerde 2. Olmasını kabullenemeyen Melikoğlu, Görele Belediye binasında gerçekleşen devir teslim törenine katılmadı. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devir Teslim İçin Belediyeye Gelmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement