Didim Barış Şenliği'nde Zülfü Livaneli Konser Verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Didim Barış Şenliği'nde Zülfü Livaneli Konser Verdi

Didim Barış Şenliği\'nde Zülfü Livaneli Konser Verdi
03.09.2012 09:48

Didim ilçesinde, 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlamaları kapsamında bu yıl 17.kez düzenlenen Didim Barış Şenliği'nde Zülfü Livaneli, konser verdi.

Didim ilçesinde, 1 Eylül Dünya Barış Günü kutlamaları kapsamında bu yıl 17. kez düzenlenen Didim Barış Şenliği'nde Zülfü Livaneli, konser verdi.

Altınkum Plajı'nda kurulan dev platformda sahne alan ve yaklaşık 10 bin kişinin izlediği konserde Livaneli, ilk olarak "Merhaba" adlı eseriyle hayranlarının karşısına çıktı.

Sanatçı, izleyenlerin eşliğinde aralarında "Güneş Topla Benim İçin",

"Yiğidim Aslanım", "Karlı Kayın Ormanı" gibi çok sayıda tanınmış şarkısını seslendirdi.

Livaneli konserini Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, Akbük Belediye Başkanı Mehmet Erçin Sandalcı, CHP Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz ve Didimliler izledi.

Konser sonunda Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı, sahneye gelerek Livaneli'ye plaket ve çiçek takdim etti.

Muhabir: Bahri Aşık/ Suat Deniz

Yayıncı: Bahri Okumuş - AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Didim Barış Şenliği'nde Zülfü Livaneli Konser Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement