Didim Belediye Meclisi Son Kez Toplandı - Son Dakika
Yerel

Didim Belediye Meclisi Son Kez Toplandı

Didim Belediye Meclisi Son Kez Toplandı

Didim Belediye Meclisinin 30 Mart yerel seçimler öncesi son meclis toplantısı Belediye Başkanı Mümin Kamacı başkanlığında yapıldı.

04.03.2014 17:30

Didim Belediye Meclisinin 30 Mart yerel seçimler öncesi son meclis toplantısı Belediye Başkanı Mümin Kamacı başkanlığında yapıldı. Toplantıda Başkan Kamacı tüm meclis üyelerine 5 yıllık sürede yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ederek çiçek ve plaket verDİ.

30 Mart yerel seçimler öncesi Didim Belediye Meclisi son meclis toplantısını gerçekleştirdi. Meclis salonunda yapılan toplantıya CHP'li Meclis üyeleri Ercan Atasoy ve Serdar Topal katılmadı. Olağan meclis gündemin 2 ek gündem maddesi da oy birliğiyle ilave edilerek gündem maddesi 5'e çıkarıldı. Belediye Başkanı Mümin Kamacı başkanlığında yapılan meclis toplantısının ilk maddesinde Çiftçi Mallarını Koruma Meclisi için 5 adet asil ve 5 adet yedek üye seçimi yapıldı. Asil üyeliklere Üzeyir Aksoy, Erdan Dolu, İsmet Aslan, Ahmet Yılmaz ve Osman Kurt seçildi.

mecliste 13-16 Mart tarihleri arasında Romanya da yapılacak Turizm fuarına katılacak meclis üyelerine çıkış izni verilmesine oy birliğiyle karar verildi. Cumhuriyet Mahallesindeki bir çocuk parkına geçen yıl vefat eden belediye çalışanı Halim Apaydın'ın adının verilmesiyle ilgili talep de oy birliğiyle kabul edildi.

BAŞKAN KAMACI MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Meclis toplantısı sonrasında Meclis üyelerine 5 yıllık çalışmaları için teşekkür eden Başkan Kamacı "Halkımızdan aldığınız oyların yerine yaptılar diye düşünüyorum benim için 5 yıl sıkıntılı geçti ama genel anlamda iyi çalışma ortamı oldu. Bir şeyler yaptığımız düşünüyorum. Bizim kişisel amacımız yok insanlara hizmet için buradayız. Belki ben maaş alıyorum ama sizler huzur hakkını bağışlıyorsunuz. Sizler sorunlarını bildirdiniz. Bizde bunları yapmaya çalıştık eksik ve hatalarımız oldu. Zaman zaman sesimiz birbirimiz yükseldi. Hiçbir arkadaşımıza kırgın değilim. Sizlerden çok şey öğrendim, iyi günler geçirdik. Sıkıntılı atmosferli ortam, dışarıda sürdürülmedi. Medeni insanlar gibi davrandınız. 20 yıldır bu belediyede bulunuyorum. 2 dönem başkan olarak görev yaptım. Bundan sonra sizlerin içinde olmayan arkadaşlarım da olacak. Teşekkür ediyorum sizlere hatam kusurum olmuş olabilir; olduysa af diliyorum. Hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Kamacı meclis üyelerine çiçek ve teşekkür plaketi verdi. Meclis üyeleri adına da Özlem Girgin ve Figen Cevrem Gürsoy Başkan Kamacı'ya çiçek takdim etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Belediye Meclisi Son Kez Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement