Didim'de Mahalle İyileştirmeleri Efeler'den Başladı - Son Dakika
Yerel

Didim'de Mahalle İyileştirmeleri Efeler'den Başladı

Didim\'de Mahalle İyileştirmeleri Efeler\'den Başladı

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay; Belediye Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğünün aynı anda belirlenecek mahallere girerek bütünsel bir çalışma göstereceğini ifade etti.

10.07.2014 09:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay; Belediye Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğünün aynı anda belirlenecek mahallere girerek bütünsel bir çalışma göstereceğini ifade etti.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcısı Ercan Atasoy ve Belediye Meclis Üyeleri ve Efeler Mahallesi Muhtarı Mehmet Emin Öztürk ile birlikte Efeler Mahallesinde incelemelerde bulundu. Başkan Atabay, Temizlik, Fen İşleri, Park Bahçeler'den oluşan saha ekiplerinin mahalle bazında sahada aynı anda çalışarak sahadaki sıkıntıları sonlandırmadan çıkmayacağını belirtti. Başkan Atabay Efeler Mahallesi 1530 sokaktan çalışmaların başlatıldığını ifade ederek "Vatandaşın dile getirdiği noksanlıklar tamamlanacak, çevrede inşaatların, vatandaşların ve gerekse belediyemiz tarafından neden olunmuş çirkinlikler kaldırılacak. Bu bağlamda yol çalışmalarını da yürüteceğiz. 12 metreden büyük yol ve 4 dönümden büyük parkları hafızamıza alarak Büyükşehir'e aktaracağız. Kısacası mahallelerimizde güncel yaşantıyı zorlayan görselliği düzenleyeceğiz" dedi.

ÇAMLIK MAHALLESİNE AYRI EFELER MAHALLESİNE AYRI PAZARYERİ

Egeler Mahallesi sakinlerinin Pazaryeri talebi olduğu hatırlatılan Başkan Atabay "Bu taleple ilgili Çamlık ve Efeler Mahallesinin ortak kullanabileceği bir pazaryeri düşünüyorduk. Ancak Efeler Mahallesi çok büyük, bu sebeple iki mahalleye de iki ayrı Pazar yeri yapacağız. Bu çalışmalar sırasında Pazar yeri için yer tespiti de yapacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim'de Mahalle İyileştirmeleri Efeler'den Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement