Dikilitaş'a Kültür Merkezi - Son Dakika
Yerel

Dikilitaş'a Kültür Merkezi

Dikilitaş\'a Kültür Merkezi

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “Her Mahalleye Kültür Merkezi” projesi kapsamında Dikilitaş Mahallesi’nde yapımına başlanan kültür merkezi inşaatını inceledi.

01.04.2017 12:03

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, "Her Mahalleye Kültür Merkezi" projesi kapsamında Dikilitaş Mahallesi'nde yapımına başlanan kültür merkezi inşaatını inceledi.

Başkan Duruay, kültür merkezi inşaatında incelemelerde bulunarak, ardından vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Dikilitaş Kültür Merkezinin yapımına başlandığını belirten Başkan Duruay, 530 metrekarelik bir alanı kapsayan kültür merkezinin içinde muhtarlık ofisi, gelin odası, mutfak, lavabolar ve bir adet çok amaçlı salon ve kurs odası bulunduğunu ifade etti. Mahalle muhtarı ve vatandaşlar, kültür merkezi için Başkan Duruay'a teşekkür etti. Başkan Duruay, Gölbaşı için çalıştıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bunlar bizim görevimiz, teşekkürlük bir durum yok. Her mahallemize her yaştan kişinin faydalanabileceği bir şeyler yapıyoruz. Sizin mahallenizle beraber taşralarda 5 tane kültür merkezimizin yapımı devam ediyor. Çocuk parklarımızı bütün mahallelerimize yaptık. İhtiyaçlarınızı gidermeye çalışıyoruz. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dikilitaş'a Kültür Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement