Dinar'da Kiralık Konut Sıkıntısı Yaşanıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dinar'da Kiralık Konut Sıkıntısı Yaşanıyor

07.08.2012 15:40

Dinar ilçesinde emlak, yatırım ve danışmanlık hizmeti veren Hasan Arslantürk, ilçede kiralık ev sıkıntısı yaşandığını bildirdi.

Dinar ilçesinde emlak, yatırım ve danışmanlık hizmeti veren Hasan Arslantürk, ilçede kiralık ev sıkıntısı yaşandığını bildirdi.

Arslantürk, Dinar'da arsa ve ev fiyatlarının pahalı olduğunun, ellerinde kiralık daire olmadığını belirtti.

Her gün emlakcı ofisine kiralık ev için bir çok vatandaşın geldiğini dile getiren Arslantürk, şunları kaydetti:

"Bize kiralık daire için gelen vatandaşlarımıza yardımcı olamıyoruz. Bunun için ilçeye en az bin adet konut yapılması gerekiyor. Dinar'da diğer il ve ilçelere göre arsa ve ev fiyatları çok yüksek. Ev veya arsa alım satımlarında alıcı ve satıcı ikisi de alışverişten karlı çıkmak istiyor. Satıcı malını değerinde satmak isterken alıcı ise yatırım yaptığını düşünerek daha düşük fiyatlarda almak istiyor. Biz yatırımcılara göre, arsa ve ev fiyatlarının daha makul fiyatlarda olması herkes için çok daha iyi olacaktır."

Muhabir: Eser Devran Çekinir/ Mustafa Güngör

Yayıncı: Mürsel Çetin - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dinar'da Kiralık Konut Sıkıntısı Yaşanıyor - Son Dakika


Advertisement