Diyarbakır'da Uyuşturucu Davasında Karar - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da Uyuşturucu Davasında Karar

Diyarbakır'da uyuşturucu ticareti ve sevkıyatı yaptıkları iddiasıyla yargılanan 2 sanık, 6 yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırıldı.

08.02.2013 17:49

Diyarbakır'da uyuşturucu ticareti ve sevkıyatı yaptıkları iddiasıyla yargılanan 2 sanık, 6 yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırıldı.

Bağlar ilçesinde 38 kilogram esrar maddesiyle yakalanarak tutuklu yargılanan 3 sanığın yargılanmalarına Diyarbakır 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

Duruşmada, mahkeme başkanı, savcılıkça hazırlanan mütalaada, sanıklardan yaşı küçük olan Ş.G'nin kimlik kontrolünün yapılmak istendiği sırada sanık Osman Y'nin olay yerinden kaçtığının görüldüğü ve polislerin yaptığı takip sonucu diğer sanıklardan Mehmet Y. ile Ş.G'nin bir araçtan çıkardıkları esrar konulmuş valizi yolun kenarındaki büyük su borularının içine saklamaya çalıştıkları yönünde değerlendirme yapıldığını aktardı.

Mahkeme heyeti, sanık Osman Y. ve Mehmet Y'yi 6 yıl 6'şar ay hapis ile 4 bin lira para cezasına çarptırdı. Sanıklardan yaşı küçük olan Ş.G. ise yargılanması için Diyarbakır 1. Çocuk Mahkemesi'ne sevk edildi.

Muhabir: Aziz Aslan

Yayıncı: İrfan Cemiloğlu - DİYARBAKIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da Uyuşturucu Davasında Karar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement