Diyarbakır'da, "Voleybol Hakem ve Gözlemci" Semineri - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır'da, "Voleybol Hakem ve Gözlemci" Semineri

Diyarbakır\'da, "Voleybol Hakem ve Gözlemci" Semineri

Diyarbakır’da Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından organize edilen, "Voleybol Hakem ve Gözlemci" semineri başladı.

05.09.2014 17:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından organize edilen, "Voleybol Hakem ve Gözlemci" semineri başladı.

TVF'nin 2014-2015 yılı eğitim programında yer alan ulusal, ulusal aday hakem ile ulusal gözlemcilere yönelik bir otelde düzenlenen seminere 82 hakem ve 10 gözlemci katıldı.

Seminerin açılışında konuşan Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu Genel Sekreteri Eyyüp Bostancı, bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdikleri seminere büyük önem verdiklerini söyledi.

Bostancı, hakem ve gözlemcilerin güzel bir sezon geçirmesini istediklerini ifade ederek, "Bunun için hakem gelişim seminerleri düzenliyoruz. Daha önce Tokat ve Adana'da benzer seminerler düzenledik. Hakemlerimizin para için değil, hizmet için görev yaptıklarını biliyoruz" dedi.

Direktörlüğünü Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu Başkanı Ümit Sokullu'nun gerçekleştirdiği seminer, 7 Eylül'de sona erecek. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakır'da, 'Voleybol Hakem ve Gözlemci' Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement