Diyarbakır Ve Mardin San-Tez Projesi - Son Dakika
Yerel

Diyarbakır Ve Mardin San-Tez Projesi

Diyarbakır Ve Mardin San-Tez Projesi

Dicle Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetimi Mardin Organize Sanayi Bölgesini gezdi.

05.02.2014 10:19

Dicle Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜBTAM) Müdürü Prof. Dr. Hamdi Temel, Müdür Yardımcıları Doç. Dr. Yusuf Selim Ocak ve Murat Aydemir ve Kalite yönetim biriminden Yrd. Doç. Dr. Fatih Genişel'den oluşan DÜBTAM ekibi, Mardin Organize Sanayi Bölgesini gezdi.

Mardin Sanayici işadamları ve Bilim Teknoloji Sanayi İl müdürü Birol Cangir'in daveti üzerine Mardin Organize Sanayi bölgesinde çeşitli temaslarda bulunan DÜPTAM ekibi, ziyarette Dicle Boru Sanayi Ticaret A. Ş. üretim tesislerinde yapılan incelemeler de bulundu.

Fabrikalarda üretimde karşılaşılan problemler ve üretim kalitesinin arttırılması konusunda bilgi alışverişinde ve AR-GE çalışmaları kapsamında SAN-TEZ projeleri gerçekleştirmek için girişimlerde bulunulmasına karar verilen incelemelerde "SAN-TEZ Gizlilik ve Sinai Mülkiyet Sözleşmesi" imzalandı.

Ayrıca sürdürülen temasların devamında DYN yapı kimyasalları fabrikası ziyaret edildi. Firma Genel Müdürü ile DÜBTAM ekibi firmanın üretim tesislerini gezerek, DÜBTAM ve DYN yapı kimyasallarının üretim kalitesini geliştirmek üzere araştırma yapılması adına ön görüşmeler yaptı.
Mardin Organize sanayi bölgesinde yapılan toplantıda, DÜBTAM ekibi, Mardin Bilim Teknoloji Sanayi İl müdürü Birol Cangir, Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili M. Nasır Duyar ve Mardin Organize sanayi Başkanlığı Bölge Müdürü M. Abdullah Ensari ile sanayici iş adamları yapılacak AR-GE çalışmaları kapsamında işbirliği yapılmasına karar verdi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Diyarbakır Ve Mardin San-Tez Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement