Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Edemen: "6 Maçtan En İyi Sonucu Alıp Ligde Kalmayı Hedefliyoruz" - Son Dakika
Yerel

Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Edemen: "6 Maçtan En İyi Sonucu Alıp Ligde Kalmayı Hedefliyoruz"

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup'ta yer alan Diyarbakırspor'da Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, kalan 6 maçta en iyi sonucu alıp ligde kalmayı hedeflediklerini söyledi.

08.04.2012 14:00

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta yer alan Diyarbakırspor'da Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, kalan 6 maçta en iyi sonucu alıp ligde kalmayı hedeflediklerini söyledi.

Edemen, yaptığı açıklamada, ligde kalma mücadelesi verdiklerini ancak bu hedefle elde ettikleri avantajı, son iki haftada oynadıkları Yeni Malatyaspor ve Balıkesirspor maçlarında aldıkları yenilgilerle kaybettiklerini hatırlattı. Bu hafta "bay takım" oldukları için maç yapmayacaklarını, gelecek hafta sahalarında Gaziosmanpaşa ile karşılaşacaklarını bildiren Edemen, Gaziosmanpaşa maçı hazırlıklarını 4 gündür sürdürdüklerini belirtti.

Oyunculara 1 gün izin verdiklerini, bu nedenle takımının bugün antrenman yapmayacağını kaydeden Edemen, şöyle konuştu:

"Geçen hafta güçlü Balıkesirspor maçında aldığımız farklı mağlubiyeti unuttuk. Sakatlıkları nedeniyle Balıkesirspor maçında forma giyemeyen Hasan ve İrfan düz koşulara başladı. Bu oyuncularımızın gelecek haftaki Gaziosmanpaşa maçında forma giymelerini umuyoruz. Gaziosmanpaşa çok kaliteli oyunculara sahip, güçlü bir takım. Bu maçtan 3 puanla ayrılmamız için çok iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Taraftarın desteğiyle maçı kazanacağımıza inanıyoruz.

Bu hafta maçımız olmadığı için rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Ligin son haftalarına girilirken, kümede kalma mücadelesi veren takımlar arasında büyük mücadele var. Kalan 6 maçtan en iyi sonucu alıp ligde kalmayı hedefliyoruz."

-Sorunların çözümü için toplantı

Başkan Edemen, kulübün yaşadığı sıkıntıların giderilmesi ve Diyarbakırspor için birliktelik sağlanması için bugün bir toplantı organize ettiklerini anlatarak, toplantıya aralarında sivil toplum kuruluşları ile eski Diyarbakırspor başkan ve yöneticilerinin de bulunduğu çok sayıda kişinin katılacağını söyledi.

Toplantıda kulübün yaşadığı sorunların çözümü konusunda fikir alışverişinde bulunacaklarını kaydeden Edemen, "Camiada birlik sağlama adına düzenlediğimiz toplantıdan çıkacak sonuç, aynı zamanda bizim için yol haritası olacak. Birliktelikle aşmayacağımız hiçbir sorun yoktur. Kenetlenmeyi başarırsak, ligde kalır ve kulübün yaşadığı tüm sorunları çözebiliriz" diye konuştu.

- DİYARBAKIR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Edemen: '6 Maçtan En İyi Sonucu Alıp Ligde Kalmayı Hedefliyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement