Doğa Parkı Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Doğa Parkı Hizmete Girdi

Doğa Parkı Hizmete Girdi

Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde 150’den fazla yeni park inşa eden İzmit Belediyesi, Tepeköy Mahallesi’ne de bir park kazandırdı.

10.07.2014 20:05

Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde 150'den fazla yeni park inşa eden İzmit Belediyesi, Tepeköy Mahallesi'ne de bir park kazandırdı.

İzmit Belediyesi'nin park seferberliği devam ediyor. Geçen 5 yıl içinde 150'den fazla yeni park yapan İzmit Belediyesi, Tepeköy Mahallesi'ne de park kazandırdı. Doğa Parkı adı verilen parkın açılışı için düzenlenen törene İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tepeköy Mahalle Muhtarı Celalettin İçöz, Başkan Doğan, mahallesinde yapılan hizmetler için teşekkür etti.

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da açılışta yaptığı konuşmada, "Göreve geldiğimiz ilk günden beri kentimizdeki park ve yeşil alanların sayısını arttırma gayreti içinde olduk. Bir taraftan yeni parklar yaparken diğer yandan da mevcut parkları yeniledik. Kentimizdeki en büyük sıkıntı bazı mahallelerde park yapacak yer bulamamaktır. Tepeköy Mahallesi'ne de geçen 5 yıl için önemli hizmetler yapıldı, Bu hizmetler bu dönemde de artarak devam edecektir" dedi. Konuşmaların ardından parkın açılışı gerçekleştirildi. Başkan Doğan, çocuklara top hediye ederek onları sevindirdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Doğa Parkı Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement