DSİ Heyeti Antalya'da Makinalı Çalışmaları İnceledi - Son Dakika
Yerel

DSİ Heyeti Antalya'da Makinalı Çalışmaları İnceledi

DSİ Heyeti Antalya\'da Makinalı Çalışmaları İnceledi

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Makine İmalat ve Donatım Dairesinden gelen heyet Antalya Bölge Müdürlüğü görev alanı içerisinde devam eden Makineli çalışma alanlarında incelenmelerde bulundu.

10.11.2015 10:01

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü Makine İmalat ve Donatım Dairesinden gelen heyet Antalya Bölge Müdürlüğü görev alanı içerisinde devam eden Makineli çalışma alanlarında incelenmelerde bulundu.

DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür'ün öncülüğünde Makine İmalat ve Donatım Dairesi Başkanı Abdullah Ekin, Müfettiş Halit Uzunkaya, Makine İmalat ve Donatım Dairesi Başkan Yardımcısı Abdulkadir Kılıç'tan oluşan heyet ilk olarak Korkuteli Kargılık Deresinde incelemelerde bulunarak derede yapılması gereken çalışma hakkında etüt ve inceleme yaptı.

DSİ 13.Bölge Müdürü Özgür ve beraberindeki heyet ardından Elmalı ilçesine geçerek Elmalı Özdemir ve Yuva Mahallerinde 2015 yılı içerisinde meydana gelen yağışlarda oluşan olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve her iki mahallede de taşkın riskini azaltmak için DSİ 13. Bölge Müdürlüğü tarafından başlatılan kuşaklama kanal çalışmalarını yerinde inceledi.

Elmalı ilçesinde son olarak Elmalı Akçay deresinde yapılan çalışmaları da yerinde inceleyen heyet buradan Kaş İlçesinde ki çalışmaları yerinde inceleyerek, Finike ilçesine geçti.

DSİ 133. Finike Şube Müdürlüğünde Şube Müdürü Adem Özdemir'den çalışmalar hakkında bilgi alan Bölge Müdürü Turkay Özgür, Makine İmalat ve Donatım Dairesi Başkanı Abdullah Ekin ve beraberlerinde ki heyet son olarak Kumluca Gavur Deresinde devam eden taşkın riskini azaltma çalışmalarını inceleyerek ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Makine İmalat ve Donatım Dairesi Başkanı Abdullah Ekin, "Makine İmalat ve Donatım Dairesi heyeti olarak Antalya Bölgemizde devam eden makineli çalışma alanlarında yapılan işleri ve araç gereçlerimizin durumunu görme imkanı bulduk. Antalya Bölgemizin makine parkını geçtiğimiz günlerde yaptığımız 20 araç takviyesi ile daha da güçlendirmiş bulunmaktayız. İşlerin daha verimli ve daha hızlı yapılması adına faydalı olacaktır. Çalışmaları yerinde görme imkanı bulduk" dedi.

Arazi çalışmasının ardından DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür ise "ilçelerimizde devam eden makineli çalışma alanlarında yapılan ve devam eden işleri yerinde inceledik. Daire Başkanlığımız tarafından Makine parkımıza katılan 20 yeni araçla artık daha güçlü bir duruma geldik. Kış mevsimi öncesi Antalya ve bağlı ilçelerimizde dere ve kanallarımızda yoğun bir çalışma yaptık" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DSİ Heyeti Antalya'da Makinalı Çalışmaları İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement