Dündar, Hamzabey Seçim İrtibat Bürosunu Meşalelerle Açtı - Son Dakika
Yerel

Dündar, Hamzabey Seçim İrtibat Bürosunu Meşalelerle Açtı

Dündar, Hamzabey Seçim İrtibat Bürosunu Meşalelerle Açtı

Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Mustafa Dündar, Hamzabey Mahallesi seçim irtibat bürosunu açtı.

03.03.2014 15:04

Osmangazi Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Mustafa Dündar, Hamzabey Mahallesi seçim irtibat bürosunu açtı. Mahalle sakinleri tarafından konfetiler, meşaleler ve maytaplar eşliğinde karşılanan Dündar, "Biz hizmet üretmekte önümüzde engel görmüyoruz, var olan engelleri de aşıp yolumuza devam ediyoruz" dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Cihat Çini, Dağ-Der Genel Başkanı Mustafa Bay ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Yılmaz'ın katıldığı törenle Hamzabey Mahallesi seçim irtibat bürosunu açtı. İrtibat bürosunun açılışında konuşan Dündar, "Biz, 2009 seçimlerinde göreve geldiğimizde 'İşimiz Hizmet Gücümüz Osmangazi' diyerek çalışmalarımıza başladık. Yaptığımız hizmetleri ve sizlerin verdiği desteği görünce de 5 yıl içerisinde doğru yolda ilerlemiş olduğumuzun daha iyi farkına varıyoruz" dedi.

Geçtiğimiz 5 yıllık dönemi Osmangazi'de temel atma dönemi olarak değerlendirdiklerini, projelere önümüzdeki dönemde devam edeceklerini belirten Dündar, "Bizler Osmanlı'yı kuran bir şehirde başkanlık yaptığımızın ve Osmanlı'nın tarihi mirası üzerinde hizmet ürettiğimizin bilincindeyiz. Bu bilinçle Bursa'yı tarihi değerleriyle ve doğal güzellikleriyle ayağa kaldırmak için bugüne kadar sizlerin verdiği destek çerçevesinde çalışmalarımızı, hedeflerimizi ikiye katlayarak yürüttük ve yeniden 30 Mart yerel seçimlerinde başkan adayı olarak sizlerin karşısına geldik. İnşallah sizlerin vereceği destekle, atılan bu sağlam temeller üzerine Osmangazi'nin geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Başkanlık dönemi süresince Osmangazi'nin 109 mahallesinin ve 27 köyünün en uzak noktasına kadar hizmet götürdüklerini dile getiren Dündar, şunları söyledi:

"Göreve başladığım ilk günden itibaren Osmangazi'de yaşayan vatandaşlarımızın sorun ve sıkıntılarını dinleyerek ve isteklerine kulak vererek hizmetlerimizi yaptık. Hem mahalle, hem de Osmangazi ve Bursa ölçeğinde hizmetlerimizi ortaya koyduk. Bu dönemde bizler bin 166 proje ile hizmet sunduk. Her mahallemizde hizmetimiz var. Biz hizmet üretmede önümüzde engel görmüyoruz. Var olan engelleri de aşıp hizmetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dündar, Hamzabey Seçim İrtibat Bürosunu Meşalelerle Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement