Dünya Şampiyonundan Güngör Başkan Vekili Göksen'e Ziyaret - Son Dakika
Son Dakika Logo

Dünya Şampiyonundan Güngör Başkan Vekili Göksen'e Ziyaret

13.09.2012 20:07

Gençler Grekoromen'de Dünya Şampiyonu olan Gaziantepli Barış Güngör, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ünsal Göksen'i ziyaret etti.

Gençler Grekoromen'de Dünya Şampiyonu olan Gaziantepli Barış Güngör, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ünsal Göksen'i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Göksen, Tayland'da 84 kiloda düzenlenen Dünya Gençler Grekoromen Şampiyonası'nda altın madalya kazanan 20 yaşındaki Gaziantepli sporcu Barış Güngör ve Gençlik Spor İl Müdürü Yahya Şahan'ı tebrik etti.

"Göğsümüzü kabartan Barış Güngör ile ne kadar gurur duysak azdır" diyen Göksen, şunları kaydetti:

"Kendisinin ay yıldızlı bayrağımızı gönlere çektirerek gurur kaynağımız oldu. Millet olarak gururlanmanın yanı sıra bilhassa Gaziantepli bir sporcu olarak şampiyon olması bizi daha da onurlandırdı. Ata sporumuz olan güreşte, ülkemize altın madalya kazandıran sporcumuzu, şampiyonumuzu yetiştiren antrenörleri, ailesi ve emeği geçen herkesi kutlamak lazım."

Gençlik Spor İl Müdürü Yahya Şahan ise Barış'ın ailesinin başarıda büyük rol oynadığını ve bu sebepten dolayı Barış'ın ailesini ve antrenörlerini yürekten tebrik ettiğini belirtti.

Altın madalyası ve kemeriyle Göksen'le hatıra fotoğrafı çektiren Güngör,

"Bana destek veren herkese çok teşekkür ederim. Amacım olimpiyat şampiyonu olarak ülkemi ve milletimi daha da onurlandırmak" ifadesini kullandı.

Ziyarette, Büyükşehir Belediye Genel Sekreter Yardımcısı Settar Çanlıoğlu, Barış Güngör'ün ailesi de yer aldı.

Muhabir: Kemal Karagöz

Yayıncı: Sevil Çelik - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Dünya Şampiyonundan Güngör Başkan Vekili Göksen'e Ziyaret - Son Dakika


Advertisement