Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, "Dar gelirli vatandaşlarımız için ikinci bir TOKİ konutları yapımı olacak" dedi.
Namlı, Düziçi Karacaoğlan Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda, ilçede yaşayan Romen vatandaşlara yönelik yapımı süren konutlar için 167 kişinin ismini tespit ettiklerini söyledi.
TOKİ konutlarına dışardan hiç kimsenin müracaatta bulunmaması gerektiğine dikkat çeken Namlı, "İkinci TOKİ konutları için çalışmamız var. Dar gelirli vatandaşlarımız için ikinci bir TOKİ konutları yapımı olacak. İhalesi ise iki ay sonra yapılacak" dedi.
Namlı her iki TOKİ konutlarının arasında bulunan 100 dönüm araziyi de bahçesi yapacaklarını ve konutlarında oturacak vatandaşların burada sebze ve meyve yetiştirebileceklerini anlattı.
Muhabir: Mustafa Demirbaş/ Mutlu Bozdağ
Yayıncı: Anıl Bağrık - OSMANİYE
Son Dakika › Yerel › Düziçi Belediye Başkanı Namlı.'Dar Gelirli Vatandaşlarımız İçin İkinci Bir TOKİ Konutları Yapımı... - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.