Eczacı Hüseyin Alp Doğan Sorgun Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Eczacı Hüseyin Alp Doğan Sorgun Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

Eczacı Hüseyin Alp Doğan Sorgun Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

AK Parti'den Sorgun Belediye Başkanı aday adaylığını açıklayan Eczacı Hüseyin Alp Doğan, AK Parti İlçe Başkanlığına resmi müracaatını yaptı.

31.10.2013 17:09

AK Parti'den Sorgun Belediye Başkanı aday adaylığını açıklayan Eczacı Hüseyin Alp Doğan, AK Parti İlçe Başkanlığına resmi müracaatını yaptı. AK Parti Sorgun İlçe Başkanlığında büyük bir katılım ile aday adaylığı başvurusunu yapan Eczacı Hüseyin Alp Doğan başvuru belgesini İlçe Başkanı Mustafa Özdemir'e teslim etti.

AK Parti Sorgun İlçe Başkanı Mustafa Özdemir, aday adaylarının başvurularının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek "2014 yerel seçimleri öncesinde İlçemizde aday adaylarının yoğun başvurusu devam ediyor. AK Parti olarak 2014 yerel seçimlerine daha güçlü yolumuza devam edebilmek için tüm gücümüzle çalışacağız" dedi.

Hizmet karı ve neferi olduğu Ak Parti'den Sorgun Belediye Başkan aday adaylığı müracaatını yapan Eczacı Hüseyin Alp Doğan, "Hepimiz huzurlu ve yaşanılabilir bir Sorgun da hayatımızı devam ettirmek istiyoruz. Gelecek nesillerimize yaşanılabilir bir Sorgun bırakmak istiyoruz. Her zaman tarihi, turistik, kültürel özellikleri ve sosyal dokusu ile ön plana çıkacak marka kent Sorgun imajından ülkemizde ve dünya çapında bahsedilmesini istiyoruz. Bunun için buradayız ve hizmet üreterek hep birlikte bu işlerin üstesinden geleceğiz. Şunu da çok net ifade ediyoruz ki Sorgunumuz için kim hizmet etmiş ise onlara da müteşekkiriz.Asla makam mevki sevdasında değiliz; sizler için, Sorgunumuz için bütün benliğimiz ve mesaimiz ile hizmete talibiz. Hizmet etmek için vizyon sahibi olmak, kararlı olmak ve dinamik olmak gerekmektedir. Daha da ötesi aşk gerekmektedir. Bizler Sorgun aşığı olarak bugün huzurlarınızda sizlerin ve tüm halkımızın teveccühlerine talip olup, hizmet karınız olmaya söz veriyoruz. Profesyonel yönetim anlayışından taviz vermeden ekibimiz ile bu göreve talibiz. Sorgunumuzun bütün sorunlarına vakıfız ve her birisinin çözümü için ayrı ayrı projelerimizi geliştirmiş durumdayız. Projelerimizi sizler ile ilerleyen zamanlarda daha detaylı olarak paylaşacağız" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eczacı Hüseyin Alp Doğan Sorgun Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement