Edosk Edirne'nin ve Trakya'nın Bisiklet ve Doğa Yürüyüşü Rotalarını Amsterdam'da Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Edosk Edirne'nin ve Trakya'nın Bisiklet ve Doğa Yürüyüşü Rotalarını Amsterdam'da Tanıttı

Edosk Edirne\'nin ve Trakya\'nın Bisiklet ve Doğa Yürüyüşü Rotalarını Amsterdam\'da Tanıttı

Yapmış olduğu proje ve etkinliklere uluslararası boyut kazandıran Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK), Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki Bisiklet-Doğa Yürüyüşü Fuarı’na (Fiets en Wandelbeurs) katılarak Türkiye’yi, Edirne’yi, hem de kulübü tanıtıcı faaliyetlerde bulundu.

05.02.2015 15:11

Yapmış olduğu proje ve etkinliklere uluslararası boyut kazandıran Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK), Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki Bisiklet-Doğa Yürüyüşü Fuarı'na (Fiets en Wandelbeurs) katılarak Türkiye'yi, Edirne'yi, hem de kulübü tanıtıcı faaliyetlerde bulundu.

31 Ocak - 1 Şubat 2015 tarihlerinde Amsterdam RAI Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen ve Avrupa'nın yanı sıra birçok kıtadan 100'e yakın ülkenin katıldığı fuarda boy gösteren EDOSK, önümüzdeki yıllarda getirilerini sağlayacağı birçok girişimde bulunarak Edirne'yi ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etti. Hollanda Lahey Kültür ve Tanıtma Müşavirliği'nin katkıları sonucu fuarda bir de stant açan EDOSK üyeleri, fuarda Edirne'yi ve Türkiye'yi tanıtan birçok materyali yabancı katılımcılarla paylaştı.

EDOSK Yönetim Kurulu üyelerinden Nuray Altıerler, Elif Çokaman, Ozan Çelik ve Orkun Akman'ın yanı sıra kulüp üyeleri ve Bisiklet Branşı Sorumlusu Ergun Gözet, Ali Kanar, Özkan Özverim, Onur Donat, Emre Bıyık ve Hüseyin Yüksel'in yer aldığı EDOSK kafilesi, fuarda değişik model bisikletlere binip test edip pedal çevirdi.

EDOSK Yönetim Kurulu Üyesi ve ekip lideri Orkun Akman, "Fuarda EDOSK olarak yer alarak hem kulübümüzün projelerini tanıttık, hem Edirne ve Trakya'nın, Türkiye'nin Avrupa uluslararası bisiklet yolları güzergahına alınması için girişimlerde bulunduk, hem de yeni işbirlikleri geliştirmek adına firma ve şirketlerle görüşmeler gerçekleştirdik. Sultanlar Yolu projesinin mimarı Sedat Çakır'ın da yardım ve destekte bulunduğu fuarda yabancı ülke stantlarını gezerek bisiklet ve doğa yürüyüşü ile ilgili birçok konuda bilgi tazeledik. Onlara Edirne'yi ve bölgenin doğasını tanıtıcı dokümanlar takdim ettik. EDOSK olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kendi imkanlarımızla ülkemizi, şehrimizi ve kulübümüzü yurt dışında en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Bizi bu tür uluslararası faaliyetler için teşvik eden başkanımız Bülent Bacıoğlu'na, Sedat Çakır'a, Hollanda Lahey Kültür ve Tanıtma Müşavirliği yetkililerine teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.

Fuar harici zamanda Amsterdam şehrinin özenle yapılmış bisiklet yollarını, mimarisini ve müzelerini ziyaret eden EDOSK kafilesi bir gününü de Belçika gezisine ayırarak Belçika'nın Brugge ve Gent şehirlerini gezdi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edosk Edirne'nin ve Trakya'nın Bisiklet ve Doğa Yürüyüşü Rotalarını Amsterdam'da Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement