Eşitlik ve Demokrat Partisi (EDP) Kırklareli İl Başkanı Ertuğrul Öksüz, "Demokrasi için 12 Eylül rejimi tamamen tasfiye edilmeli" dedi.
Öksüz, Kırklareli Adliye Sarayı önünde yaptığı basın açıklamasında, siyasal ve toplumsal yaşamın gerçek demokrasiye kavuşmasının artık ertelenemez bir özlem haline geldiğini söyledi.
12 Eylül askeri darbesini yapanların mahkeme önüne çıkarılmasının basit bir hesaplaşma olamayacağını ifade eden Öksüz, "Demokrasi için 12 Eylül rejimi tamamen tasfiye edilmeli. Bu karanlık rejimin insafsız uygulamalarında rol sahibi olanların yargılanmasının önüne hiçbir mazeret çıkarılamaz" dedi.
- KIRKLARELİ
Son Dakika › Yerel › Edp Kırklareli İl Başkanı Öksüz Açıklaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?