Edremit'te Avcıların Genel Kurulunda Avbis Kararına Tepki Vardı - Son Dakika
Yerel

Edremit'te Avcıların Genel Kurulunda Avbis Kararına Tepki Vardı

Edremit\'te Avcıların Genel Kurulunda Avbis Kararına Tepki Vardı

Edremit Gümrük Avcılık ve Atıcılık Kulübü genel kurulunda Coşkun Taşkın başkanlığındaki yönetim kurulu yeniden güven tazeledi.

03.01.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edremit Gümrük Avcılık ve Atıcılık Kulübü genel kurulunda Coşkun Taşkın başkanlığındaki yönetim kurulu yeniden güven tazeledi.

Tuzcumurat Mahallesi'nde bulunan kulüp binasında düzenlenen genel kurulda, yönetim kuruluna Coşkun Taşkın, Mahmut Aydın, İbrahim Şenol, Hakan Duman, Tahir Yıldız, Hasan Öztürk ve Mustafa Olcay seçildiler. Ardından görev bölümü yapan yönetim kurulu başkanlığına yeniden Coşkun Taşkın getirildi.

Toplantıda, 'Avlak Yönetimi Bilgi Sistemi (AVBİS)'ne avcılar büyük tepki gösterdiler. Üyeler, bu karar ile avcılığın bitirilmek istendiğini buna asla izin verilmemesi gerektiğine ve her platformda haklarını arayacakları belirtildi. Avcılar bu konuda siyasilerden destek beklendiklerini söyleyerek " Kimse bizi yok sayamaz, en büyük hobimiz olan avcılıktan bizi kimse vazgeçiremez. Bu bizim için bir tutku. Biz profesyonel avcılar olarak kaçak avcılığa karşı olduğumuz gibi bu sistem ile bizleri kaçak avcılığa teşvik etmesinler" diye konuştular. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Edremit'te Avcıların Genel Kurulunda Avbis Kararına Tepki Vardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement